Varhaiskasvatuksen opettaja, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä. Me arvostamme osaavia varhaiskasvatuksen ammattilaisiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen

Liikuntapäiväkoti Kurkela aloitti toimintansa rauhallisella Kurkelan alueella elokuussa 2014. Päiväkodin avarat ja valoisat tilat ovat lasta liikkumaan innostavat ja siellä on hyvin tilaa juosta ja touhuta. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia, nassikkapainia ja pyöräilyä.

Etsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke päiväkoti Kurkelaan. Päiväkodissamme on 58 paikkaa. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa 1.8.2024.

Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja edistät lasten kasvua, kehitystä ja oppimista. Hallitset varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja osaat toteuttaa niitä käytännössä. Suunnittelet, arvioit ja kehität lapsiryhmän pedagogista toimintaa ja vastaat osaltasi laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta yksikössäsi. Sinulla on vahva pedagoginen työote, myönteinen ja aktiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti. Nautit työskentelystä lasten kanssa, näet heissä mahdollisuuksia ja arvostat työtäsi varhaiskasvatuksen opettajana, hyvän päivän tekijänä.

Tarjoamme sinulle:
- Innostavan, ketterän ja lämpimän toimintakulttuurin, jossa aidosti arvostetaan varhaiskasvatuksen ammattitaitoa.
- Työyhteisön, jossa ollaan sitoutuneita toimimaan lapsen parhaaksi.
- Monipuolisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja.
- Joustavat, työtä tukevat oppimisympäristöt ja työvälineet.
- Toimivan SAK-ajan.
- Mahdollisuuden ammatilliseen verkostoitumiseen kotimaassa sekä Suomen rajojen ulkopuolella.
- Kilpailukykyisen palkan, johon vaikuttavat aiempi kokemus, koulutustausta ja erityisosaaminen.
- Monipuolisia työsuhde-etuja, kuten hyvät työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietu. Katso lisää täältä.

1.8.2023 alkaen maksamme uusille vakituisen työsuhteen aloittaville kelpoisille varhaiskasvatuksen opettajille allekirjoitusbonuksen 1500 euroa (kysy lisää esihenkilöltä).

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on:

- lastentarhanopettajan tutkinto

- kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus 60 op.

- sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi), johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Jos luit juuri itsestäsi, pistä hakemus tulemaan - olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-opettaja/Z9LX0n