Valokuvausopas, Levi, Beyond Arctic Oy, Levi, Kit, Beyond Arctic Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Beyond Arctic on johtava valokuvaus- ja pienryhmäretkien järjestäjä Levillä. Järjestämme monipuolisia luonto- ja revontulielämyksiä pienille ryhmille Pohjois Lapin alueella. Etsimme nyt tiimiimme vahvistusta oppaista ensi talvikaudelle. Oppaan tehtävässä pääset viemään pienryhmiä luontoon kokemaan Lapin upeita elämyksiä valokuvauksen keinoin. Järjestämme mm. revontulijahtausretkiä, lumikenkäilyä, hiihtoretkiä karvapohjasuksilla, pilkkimistä, luontoretkiä ja paljon muita aktiviteettejä. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä matkailijoita, joten retket vedetään englannin kielellä. Arvostamme myös muiden kielien osaamista työssä!

Etsimme ulospäinsuuntautunutta, joustavaa ja oma-aloitteista tekijää. Vaatimuksena työhön on B-ajokortti ja englannin kielen osaaminen. Toivomme myös aiempaa kokemusta oppaan työstä, sekä ymmärrystä valokuvauksesta. Järjestämme ennen työn aloitusta koulutuksen luonto,- maisema- ja yövalokuvauksen tekniikoista. Oppailla oltava myös voimassa oleva ensiapukortti. Myös tätä varten järjestämme tarvittaessa koulutuksen ennen työn aloitusta.

Työnantajana olemme kaikin puolin joustava ja haluamme että tiimissämme vallitsee positiivinen ilmapiiri ja töitä tehdään yhdessä hyvällä fiiliksellä. Kuuntelemme työntekijöitämme ja haluammekin haastaa ja kehittää sinua työtehtävässäsi, sekä jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme ja palveluitamme. Olemme perheyritys ja sen kautta haluamme tarjota mukavan ja rennon ilmapiirin työskennellä luonnon ja valokuvauksen ympärillä. Tarjoamme valokuvausoppaan tehtävässä reilun ja kilpailukykyisen palkkauksen, joka on yli TES:en määrittämän taulukon.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo nimikkeellä Valokuvausopas LEVI: contact@beyondarctic.com Lisätietoja tehtävästä: Juho Uutela, levi@beyondarctic.com Työ alkaa Marraskuussa 2024. Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia oppaita tiimiimme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:levi@beyondarctic.com