Keittiön vuoropäällikkö, Staffmax Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme Ravintola Nallikariin keittiön vuoropäällikköä, jolle ruoka ja tiimityöskentely on lähellä sydäntä!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva täysillä tunneilla 112,5 h / 3 vkoa. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista. Ravintola Nallikari on yksi ProDine Oy:n neljästä ravintolasta.

Ruoan laiton lisäksi työtehtäviisi kuuluu tilausten teko, raportointi ja inventointi, mutta tärkein tehtäväsi on vastata keittiöpuolen toiminnasta ja johtaa henkilökuntaa esimerkillisesti.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta esihenkilön tehtävistä ja à la cartesta. Omaat positiivisen asenteen työhön ja pystyt kantamaan vastuuta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja organisointikyky. Puhut hyvää suomea ja sinulla on hygieniapassi suoritettuna.

Palkka sovittavissa kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
laura.rinnekangas@staffmax.fi, laita otsikoksi "Keittiön vuoropäällikkö, Nallikari"

Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
+358 44 243 2998

Staffmax avaa oven monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin ravintola-alan työntekijöille niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassa. Oletpa sitten tuore tulija tai kokenut konkari, etsimme kasvavaan joukkoomme juuri sinua. Työnantajana olemme joustava ja huomiomme yksilölliset tarpeesi!

https://www.staffmax.fi

Seuraa meitä somessa ja näet ensimmäisten joukossa HORECA -alan mielenkiintoisimmat työpaikat!

Facebook @ https://www.facebook.com/Staffmax.fi
Instagram @ https://www.instagram.com/staffmaxsuomi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://staffmax.likeit.fi/apply/2667547