Valokuvausopas, osa-aikatyö, Rovaniemi, Beyond Ar, Beyond Arctic Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Beyond Arctic on johtava valokuvaus- ja pienryhmäretkien järjestäjä Rovaniemellä ja Levillä. Etsimme kasvavaan tiimiimme valokuvausoppaita opastamaan monipuolisia luonto- ja revontulielämyksiä pääsääntöisesti alle 10 hengen pienryhmille Rovaniemen alueella.

Olemme perheyritys ja sen kautta haluamme tarjota mukavan ja rennon ilmapiirin työskennellä Rovaniemellä luonnon ja valokuvauksen ympärillä. Oppaan tehtävässä pääset viemään pienryhmiä luontoon kokemaan Lapin upeita elämyksiä valokuvauksen keinoin. Järjestämme mm. revontulijahtausretkiä, lumikenkäilyä, hiihtoretkiä karvapohjasuksilla, pilkkimistä, luontoretkiä ja paljon muita aktiviteettejä. Kestävä matkailu on Beyond Arcticin ydinarvoja, ja olemme Green Activities -sertifioitu yritys ja aktiivisesti mukana Sustainable Travel Finland -ohjelmassa, sekä Protect Our Winters -liikkeessä, joka pyrkii suojelemaan arktisten alueiden luontoa ilmastonmuutoksen keskellä.

Kaikki retket ja asiakkaat ovat erilaisia, ja siksi etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista tekijää, joka haluaa antaa asiakkaillemme henkilökohtaista ja joustavaa asiakaspalvelua Lapin talven vaihtuvissa olosuhteissa. Työtä tehdään myös iltaisin, ja oppaana vastaat retken kulusta ja sisällöstä itsenäisesti retken aikana. Oppaan työtehtäviin kuuluu myös työvälineiden huoltaminen, työtilojen sekä Beyond Arcticin yksityisten kohteiden kunnossapito, asiakaspalvelu, sekä tiivis kommunikaatio operointi- ja Front Desk -tiimien kanssa.

Vaatimuksena työhön on B-ajokortti ja englannin kielen osaaminen. Arvostamme myös muiden kielien osaamista. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus oppaan työstä ja valokuvauksesta sekä voimassa oleva ensiapukortti. Ennen työn aloittamista järjestämme koulutuksen luonto,- maisema- ja yövalokuvauksen tekniikoista sekä tarvittavan ensiapukoulutuksen. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä matkailijoita, joten retket vedetään englannin kielellä.

Työnantajana olemme joustava ja haluamme että tiimissämme vallitsee positiivinen ilmapiiri ja töitä tehdään yhdessä hyvällä fiiliksellä. Kuuntelemme työntekijöitämme ja haluammekin haastaa ja kehittää sinua työtehtävässäsi avoimen keskustelun kautta. Omalla työpanoksellasi pääset jatkuvasti kehittämään Beyond Arcticin toimintatapoja ja palveluita. Tarjoamme valokuvausoppaan tehtävässä reilun palkkauksen, joka on yli TES:en määrittämän minimipalkan. Maksamme myös ilta-, yö- ja pyhätyölisät.

Osaaminen ja kokemus:
-Voimassa oleva B-ajokortti
-Kokemus valokuvaamisesta katsotaan eduksi. Tehtävään koulutetaan!
-Kiinnostus luonnossa liikkumiseen ja kokemus Lapin luonnosta on eduksi
-Englannin kielen taito, muu kielitaito (ranska, italia, espanja, portugali) katsotaan eduksi
-Kokemus oppaan työstä
-Asiakaspalvelukokemus ja kokemus matkailualalta
-Kyky työskennellä itsenäisesti osana tiimiä

Etsimme osa-aikaisesta työstä kiinnostuneita valokuvausoppaita Rovaniemelle. Viikoittainen työaika on 0-37,5 h (tarvittaessa töihin kutsuttava työntekijä). Työ alkaa Lokakuu/Marraskuu 2024.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi meille nimikkeellä Valokuvausopas ROVANIEMI : contact@beyondarctic.com.

Lisätietoja tehtävästä: Juho Nurminen, juho.nurminen@beyondarctic.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:contact@beyondarctic.com