Ryhmäperhepäivähoitaja, Juvan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ryhmäperhepäivähoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään Haapataipaleen ryhmäperhepäiväkotiin 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 29 §:n mukaan. Palvelussuhteen ehdot ovat voimassa olevan työ- ja virkaehtosopimuksen mukaiset.

Tarjoamme työtä kahdeksan 1-5 -vuotiaan lapsen ryhmässä. Ryhmässä voi olla myös täydentävässä varhaiskasvatuksessa olevia esioppilaita.
Varhaiskasvatusyksikkö sijaitsee rivitalohuoneistossa luonnon äärellä, Juvan ja Mikkelin puolivälissä, viitostien läheisyydessä.

Arvojamme ovat myönteinen ja kannustava ilmapiiri, onnellinen lapsuus ja turvallisuus. Toimintamme pohjautuu vasuun ja uusimpaan tutkimustietoon. Olemme tottuneita tiimi- ja pienryhmätyöskentelyyn. Huolehdimme osaamisestamme täydennyskoulutuksin sekä säännöllisesti toteutuvin tiimi- ja kehittämispalaverein.

Työnantajaetuihin kuuluu laajempi työterveyshuolto, virkistystoimintaa, e-passi ja uimahalli- tai kuntosalikäyntejä Vesiliikuntakeskus Sampolassa.

Tehtävässä toimit lapsiryhmän pedagogiikan suunnittelussa, toteuttamisessa, arvioimisessa ja kehittämisessä yhdessä tiimin kanssa, johon luuluu esihenkilön ja varhaiskasvatuksen erityisopettajan tuki. Olet lasta arvostava, vastuullinen, kehitykseen myönteisesti suhtautuva ja vuorovaikutteinen tiimin jäsen, joka omaa riittävän koulutuspohjan ja tietotekniset taidot. Edellytämme Sinulta pedagogista työotetta ja valmiutta joustavuuteen.

Varhaiskasvatuksen ryhmäperhepäivähoitajan tehtäväkohtainen palkka määrittyy KVTES:n mukaisesti, hinnoittelutunnus 05VKA064. Tällä hetkellä tehtäväkohtainen palkka on 2083,79 €/kk.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JUVA-02-17-24/fi_FI