Sairaanhoitaja, MediVida Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Palkkaus: 25.5€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sairaanhoitajaa, terveysasemalle tehtävään tarjoukseen ajalle 13.5.-30.8.2024.
Työnkuvasi sairaanhoitajana on avovastaanotto terveysasemalla. Työvuoroja on arkisin 3 päivää viikossa (ma-ke), 7 tuntia päivässä. Työvuorot sijoittuvat klo.7-16 välille.

- Olethan Valviran laillistama sairaanhoitaja
- Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon lupa (LOP-, ROK- ja IV-osiot ja vastaavat näytöt)
- Omistat sote-ammattikortin
- Sinulla on Suomen kansalaisuus
- Omaat sairaanhoitajan tehtävässä vaaditun tarvittavan suomen kielen taidon

Käytössä on Mediatri-potilastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytetään tarvittaessa.
Tehtävän hoito edellyttää voimassa olevaa turvallisuusselvitystä, joka tehdään tarvittaessa Medivida henkilöstövuokrauksen toimesta.

Palkkaus: 25.5€/h (sis lomarahan)

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää, olethan yhteydessä minuun joko sähköpostitse tiia.santala@medivida.fi tai puhelimitse 04578851643.

MediVida Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottava konserni, joka tukee julkista sektoria laadukkaalla ja joustavalla toiminnalla. MediVida-konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 ammattilaista.

Medivida henkilöstövuokraus tarjoaa joustavasti työtä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille lyhyistä kuukauden sijaisuuksista aina pidempiin työsuhteisiin. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan lisäksi oman yhteyshenkilön vahvan tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Me Medividalla arvostamme juuri Sinun osaamistasi, jonka vuoksi teemme kaikkemme, että työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja että, sinä saisit keskittyä omaan työhösi sairaanhoitajana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tiia.santala@medivida.fi