Tilinpäätöstaitoinen Kirjanpitäjä, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme Optimi Talouspalveluille tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Tässä roolissa saat työskennellä vapaasti etänä mistä vain ja samalla saat vastuuta pienessä tiimissä. Lue alta lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme nopealla aikataululla soveltuvien hakijoiden kanssa!

Tehtävänkuvaus:
Optimi Talouspalvelut tarjoaa taloushallinnon asiantuntijapalveluita asiakkailleen suurella sydämellä. Tiimi on pieni, 10 henkilön yhtenäinen ja asiantunteva joukko, jossa hyvä yhteishenki välittyy avun antamisena ja sen saamisena. Täysin digitaalinen työympäristö mahdollistaa työskentelyn mistä vain ja tiimi tapaakin toisiaan viikottain ruutujen välityksellä. Asiakkailla on lähtökohtaisesti yksi vastuukirjanpitäjä, joka pääasiassa palvelee kyseistä asiakasta. Tämä luo selkeyttä ja luottamusta asiakkaalle.

Kirjanpitäjän roolissa sinun työsi tulee varsinkin aluksi keskittymään rakennusalan asiakkuuksiin. Vastuullesi kuuluu myyntilaskutus, kirjanpidon tehtävät ja tilinpäätökset sekä osaamisesi ja mielenkiintosi puitteissa myös palkanlaskenta. Käytät työssäsi Microsoftin Dynamics Business Central-ohjelmistoa ja toivommekin kokemusta tämän käytöstä. Myös muut ohjelmistot, kuten Netvisor, Procountor ja Fennoa tulevat työssä tutuiksi.

Tarjoamme:
- Työyhteisön, jossa yksilöä arvostetaan ja jokaista tuetaan kehittymisessä
- Mahdollisuuden edetä ja ottaa lisävastuita oman mielenkiinnon mukaan. Tulevaisuudessa voit kehittyä toimimaan esimerkiksi konsulttina talousneuvojan tai veroneuvojan tehtävissä
- Täysin paperittoman työn - ei juurikaan manuaalikirjaamista!
- Työvuosien mukaan nousevan liikunta- ja hyvinvointiedun (jopa 900e vuodessa) ja laajan työterveyshuollon.
- Joustavat tavat työn tekemiseen, täyden etätyömahdollisuuden

Työtehtävät:
- Myyntilaskutus
- Kirjanpidon tehtävät
- Tilinpäätökset
- Osaamisesi ja kiinnostuksesi puitteissa palkkahallinnon tehtäviä ja muita taloushallinnon tehtäviä

Etsimme:
- Yli 2 vuoden kokemusta kirjanpidon ja tilinpäätösten parista
- Osaamista Microsoft Dynamics Business Central -ohjelmistosta
- Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- Kiinnostusta työskennellä itsenäisesti etätyössä
- Oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä ja aktiivisuutta oman tiedon jakamisessa niin asiakkaalle kuin tiimiläisillekin

Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on osaamista rakennusalalta ja/tai Jydacom-ohjelmistosta.

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme:
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/tilinpaatostaitoinen-kirjanpitaja-optimi-talouspalvelut--etatyo/MLCBJL?i=0