Varhaiskasvatuksen opettajan toimi (220601), Hangon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettajan toimi on Hangon kaupungin varhaiskasvatuksesssa, 5-6 v lapsiryhmässä. Tämän hetkinen sijoituspaikka on Hangonkylän päiväkodissa/esikoulussa. Toimi on sijaisuus, ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Kelpoisuusvaatimus määritellään Varhaiskasvatuslaissa, 6 luku § 26.
Kielitaitona vaaditaan hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.
Toimeen valitun on toimitettava rikosrekisterilain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä ennen toimen vastaanottamista sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden (1 kk) kuluessa työsuhteen alkamisesta.
HUOM! Liitä hakemukseesi kopio tutkintotodistuksesta.
Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi rekrytoinneissa kaikki Hangon kaupungin rekrytoinnit tehdään anonyymisti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytoija tekee haastatteluvalinnat näkemättä hakijan henkilötietoja (esim. nimi, syntymäaika, äidinkieli, sukupuoli tai yhteystiedot).
Näin ollen on tärkeää, että kerrot hakemuslomakkeessa riittävän kattavasti tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.
Anonymiteetin säilyttämiseksi on tärkeää, ettet kirjoita mitään henkilötietoja hakemuslomakkeen vapaisiin tekstikenttiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598683/fi_FI