Varhaiskasvatuksen opettaja, Lausteen ja Nummenpu, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Palkkaus: 2946,69€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta yhteistyössä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa.

Ryhmässä on selkeä päivästruktuuri, pienryhmätoimintaa sekä käytössä tarpeen mukaan lapsille myös kuvia ja tukiviittomia. Tärkeää meille on aito ja kunnioittava kohtaaminen sekä lasten että huoltajien kanssa.

Työaikasi on pääsääntöisesti klo 6:30-17:00 välisenä aikana ja sinulle on viikoittain varattu aikaa toiminnan suunnitteluun, arviointiin ja kehitttämiseen. Koulutuksiin pääset säännöllisesti työajalla ja myös työyhteisö kokoontuu kehittämään päiväkotimme toimintakulttuuria ja pedagogiikkaa yhdessä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / 27 mukaan.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- polkupyöräedun

Instagram: laustephy2 tai nummenpuistokatu_paivakoti

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-303-24/fi_FI