Sairaanhoitaja lastensuojeluyksikköön, Iittala, Abnoy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Palkkaus: 2557,85-2787,99€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Villa lastensuojelupalvelut , yllättävän hyvää lastensuojelua!

Oletko valmis työntekijä, kun astut ensimmäiseen työvuoroosi? Olethan työskennellyt lastensuojelussa jo 30 vuotta? Olet luonnollisesti valmis tekemään vähintään 60-tuntisia työviikkoja ja ajamaan itsesi loppuun työnantajan vuoksi? Et tietenkään ole, eikä tarvitsekaan! Meille on sydämen asia, että työntekijä voi hyvin töissä ja saa palautua vapaa-ajalla. Emme edes väitä, että lastensuojelun sijaishuollon työ olisi kevyttä, siksi haluamme pitää työntekijöistämme huolen. Teimme juuri työyhteisökyselyn, jossa saimme hienoja tuloksia, ollen kaikissa kategorioissa selkeästi sote-alan keskiarvon yläpuolella. Erityisen hyvän arvosanan saimme työntekijän työnantajaan sitoutumisesta sekä esihenkilötyöstä. Työ vaatii tekijältään paljon, mutta haluamme auttaa yksittäistä työntekijää ja työyhteisöjämme tekemään parhaansa. Meillä on matala organisaatio ja ratkomme ongelmia yhdessä, ketterästi. Meillä on kattava työterveyshuolto ja kattava vapaa-ajanvakuutus ja hammaslääkäriinkin pääsee firman piikkiin!

Jotain mekin kuitenkin haluamme sinulta. Olet sairaanhoitaja ja kiinnostunut lastensuojelutyöstä. Tarvitsemme konkareita, mutta myös uransa alussa olevia tekijöitä. Olet aktiivinen ja uusista asioista kiinnostuva. Olet kehityshakuinen, haluat kehittyä itse ja haluat kehittää myös työyhteisöäsi. Asenne työhön on erityisen tärkeää, eikä huumorintajusta ainakaan haittaa ole. Osaat ratkoa ongelmia ja et jäädy kovissakaan paikoissa. Työn luonne vaatii ajokortin. Luemme eduksesi sijaishuollon ja/tai päihdetyön kokemuksen.

Meillä on nyt avoinna sairaanhoitajalle työsuhde Iittalan yksikössämme. Työsuhde kestää 31.12.2024 saakka. On mahdollista, että työsuhde jatkuu pidempäänkin. Villa Junior Iitala on 12-paikkainen lastensuojelun sijaishuollon yksikkö, jossa on erityistason osasto sekä vaativan tason osasto. Yksikössä on sijoitettuna päihteiden käytön vuoksi sijoitettuja lapsia. Ohjaaja työskentelee lähellä lapsia kunnioittavalla ja vuorovaikutteisella työotteella. Arki yksikössä perustuu yhteisöllisyyteen lasten kanssa, tämä vaatii työntekijältä kykyä toimia tavoitteellisesti yksilöiden ja ryhmän kanssa. Arkea eletään yhdessä lasten kanssa ja tämä vaatii välillä myös heittäytymistä, sillä kaikkia arkeen liittyviä asioita tehdään yhdessä lasten kanssa. Kyky hallita kokonaisuuksia ja priorisoida asioita sekä tehdä itsenäisesti päätöksiä luetaan hakijalle eduksi. Luemme eduksesi sijaishuollon ja/tai päihdetyön kokemuksen, mutta pääasia on, että olet meille ihmisenä sopiva.

Abnoy Oy:llä on kuusi sijaishuoltoyksikköä. Olemme saaneet myös tunnustusta työstämme, sillä Irti Huumeista ry. palkitsi Villa Juniorit Oma pää Pääoma -kunniamaininnalla vuonna 2021. Palkinnon perusteluiden mukaan Irti Huumeista ry:n toiminnassa mukana olevat päihderiippuvaisten nuorten vanhemmat kiittävät usein Villa Junioreiden toimintaa siitä, että yksiköt luovat toivoa eivätkä tuomitse. Vaikka nuori vetäytyisi, yhteisöllisyys ja porukan voima kannattelevat.

Hae työpaikkaa osoitteesta