Kokki, Juustoportti Kuopio Oy, Juustoportti Kuopio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KOKKI - Tule valmistamaan herkullista ruokaa kanssamme Juustoportille Kuopioon!

Juustoportilla kokin työtehtävässä yhdistyy maukkaan lounasruuan valmistus ja á la carte- annosten loihtiminen sekä muut keittiön työtehtävät. Työ tapahtuu kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 6:30-21 (8-21) välillä, viikon jokaisena päivänä.

Toivomme, että sinulta löytyy perusosaamista keittiön työtehtäviin joko koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta. Se mitä et vielä osaa, voimme sinulle opettaa! Odotamme, että toimit vastuullisesti arvojemme mukaisesti ja haluat panostaa ruuan maukkauteen sekä laatuun. Työskentelet mielelläsi vilkkaassa työympäristössä joukkuepelaajana kanssamme ja haluat kehittyä sekä kehittää keittiön toimintojamme.

Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. edullinen työpaikkaruokailu, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut sekä vuosittaiset työnantajan järjestämät tapahtumat ja koulutusmahdollisuudet. Unohtamatta rennon letkeää työporukkaa, joiden kanssa työpäivät kuluvat vauhdikkaasti! Työssämme on myös erinomainen mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen.

Työ aloitetaan kattavalla perehdytyksellä, joten joukkoomme on helppo liittyä. Työaika on joko kokoaikainen tai osa-aikainen, valittavan henkilön osaamisesta riippuen. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi.

Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Kerron tehtävästä mielelläni lisää: Brita Maunuksela, p. 040 184 2009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi.

Hae meille valmistamaan laadukasta ruokaa kanssamme 12.5.2024 mennessä. Toimi kuitenkin heti, sillä hakijoita haastattelemme jo haun aikana ja palkkauspäätöksen teemme sopivan henkilön löytyessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://juustoporttioy.recruitee.com/o/kokki-juustoportin-liikenneasema-kuopio