Puuelementtien valmistajia kesäsesonkiin, Base Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme on Suomen johtava puuelementtien valmistaja, ja nyt etsimme heille energisiä ja vastuullisia puuelementtituotteiden valmistajia. Tehdas sijaitsee Pälkäneellä, johon pääsee hyvin kätevästi noin 30 minuutissa Tampereen keskustasta. Eduksi katsomme työkalujen käyttötaidon sekä aikaisemman kokemuksen esimerkiksi rakennusalan tai puusepänteollisuuden tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia.

Työ on kokopäiväistä ja sitä tehdään kahdessa vuorossa, joten tehtävään valituilla tulee olla valmius vuorotyöhön. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimissä, joten tehtävässä vaaditaan hyviä tiimityöskentelytaitoja. Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta tarvittaessa voimme myös kouluttaa näihin. Työt alkavat huhtikuun aikana tai sopimuksen mukaan ja jatkuvat syksyyn, mahdollisesti pitempään. Tarvittaessa avustamma majoituksessa

Mitä odotamme sinulta?

- Valmiutta vuorotyöhön

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Oma-aloitteisuutta ja vahvaa työskentelytaitoa itsenäisesti ja työkollegojen kanssa

- Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

- Kilpailukykyisen palkan

- Majoitusmahdollisuuden

- Ystävällistä työyhteisön

- Innostavat esihenkilöt

Tule kesäksi mukaan huipputiimiimme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta täyttämällä hakemuslomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Sara Kervinen

+358 40 123 9817

sara@base.fi

Base Henkilöstöpalvelut on monialainen henkilöstöyritys Suomesta, joka yhdistää työn ja tekijät. Olemme osa laajempaa Workteam Groupia, joka on henkilöstö- sekä palvelualan konserni. Uskomme, että tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat avain menestykseen, ja pidämme huolen siitä että tarjoamme heille vain parhaita mahdollisia työpaikkoja.

Yrityksille olemme luotettava kumppani, joka ymmärtää liiketoimintanne tarpeet ja tavoitteet. Räätälöimme ratkaisut, jotka tukevat yrityksenne menestystä ja auttavat rakentamaan vahvan, sitoutuneen työvoiman. Olemme sitoutuneet etsimään ja ylläpitämään alansa parhaita ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita työlleen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://base.likeit.fi/apply/641996