Turvallisuus- ja valmiuspäällikkö, HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 4680-4860€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Hallinnon tulosalueelle vakituiseen tehtävään

TURVALLISUUS- JA VALMIUSPÄÄLLIKKÖÄ

Turvallisuus- ja valmiuspäällikkönä vastaat organisaation turvallisuusjohtamisesta, kehittämisestä ja suunnittelusta sekä valmiussuunnittelun ja riskienhallinnan koordinoinnista. Tehtäviin kuuluu myös turvallisuuden tilannekuvan ylläpitoa ja joukkoliikenteen turvallisuussuunnittelua sekä sen toteutusta ja seurantaa operatiivisella tasolla yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Osallistut myös joukkoliikenteen häiriönhallinnan kehittämiseen.

Mitä toivomme sinulta?

- Odotamme sinulta kokemusta turvallisuusjohtamisesta, turvallisuusjärjestelmistä, turvatekniikasta sekä valmiussuunnittelusta.
- Tehtävässä korostuvat hyvät yhteistyötaidot.
- Tehtävässä vaaditaan kykyä koota, jakaa ja jalostaa tietoa sekä HSL:n sisällä eri yksiköihin ja tulosalueisiin, että ulkoisten yhteistyötahojen suuntaan.
-Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Ylempi korkeakoulututkinto ja liikennealan tuntemus katsotaan eduksi.
-Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
-Toivomme kokemusta median kanssa työskentelystä.
- Joukkoliikenteen toimintaympäristön tunteminen katsotaan eduksi.

Miksi minun kannattaa hakea töihin HSL:lle?

Pääset vaikuttamaan omalla työpanoksellasi jokaisen Helsingin seudulla matkustavan arkeen. Yhdessä mahdollistamme toimivan Helsingin seudun liikkumisen ja sykkeen nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteemme on olla alamme paras asiantuntija, ja meillä on eri alojen asiantuntijoita puhaltamassa yhteen hiileen.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Modernit toimitilamme tarjoavat toimivat ja rennot puitteet yhdessä tekemiseen sekä työkavereiden kohtaamiseen.

Työsuhdematkalipulla sinulla on mahdollisuus matkustaa helposti niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Ergonomiset työvälineemme, laaja työterveyshuoltomme sekä lounasetu tukevat hyvinvointiamme. Vapaa-ajalla voit hyödyntää liikunta- ja kulttuurietua, kuntosaliamme sekä yhteistä harrastustoimintaa ja tapahtumia.

Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 4680-4860 €/kk aiemmasta työkokemuksestasi riippuen. Lisäksi voit osaamisen ja tavoitteiden saavuttamisen perusteella itse vaikuttaa palkan kehittymiseen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.5.2024. Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana, joten hakemus ansioluetteloineen kannattaa jättää heti!

Valitulle hakijalle tullaan tekemään soveltuvuustesti, huumausainetesti ja mahdollisesti turvallisuusselvitys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598292/fi_FI