Iltapäivätoiminnan koordinaattori Vantaa ja Hyvin, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pilkkeellä lasten oppimista ja kasvua tuetaan ja luodaan aktiivisuudella, ammatillisuudella, pedagogisella osaamisella, lapsen osallisuudesta huolehtimisella, muokkautuvilla oppimisympäristöillä sekä kannustavalla ja motivoivalla ilmapiirillä. Me olemme Suomen suurin yksityinen päiväkotiketju ja päiväkodeissamme, esikouluissamme ja iltapäiväkerhoissamme työskentelee yli 2 500 pilkeläistä ammattilaista ympäri Suomea! Tule mukaan tekemään laadukasta kasvatustyötä ja kehittämään koululaisten iltapäivätoimintaa!

Etsimme Vantaalle ja Hyvinkäälle iltapäivätoiminnan aluekoordinaattoria. Tehtävänäsi on toimia iltapäiväkerhojen esihenkilönä, huolehtia laadukkaasta ja lapsilähtöisestä iltapäivätoiminnasta, sujuvasta henkilöstöhallinnosta ja toimivasta yhteistyöstä alueellasi. Työssä voi aloittaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta työskentelemme pääosin sujuvasti etänä Teamsin välityksellä.

Olet innokas ja työstäsi motivoitunut kehittäjä, luotettava tuki ja nautit itsenäisestä työskentelystä. Toivomme sinulta kokemusta perusopetuksen iltapäivätoiminnan järjestämisestä. Muu esihenkilökokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Tehtävään valitulla on oltava sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Koordinaattorina voit itse vaikuttaa työsi sisältöön sekä rakentaa omalta osaltasi Pilkkeen toimintaa.

Pilkkeellä on tarjolla sinulle mielenkiintoinen työ, positiivinen työympäristö ja -yhteisö, monipuolisia kehittymismahdollisuuksia sekä tukea ja koulutusta. Työtäsi tukevat iltapäivätoiminnan päällikkö, vertaistutorina toimiva konkarikoordinaattori sekä muut Pilkkeen asiantuntijat ja työkaverit. Työssäsi teet yhteistyötä mm. iltapäivätoiminnan ohjaajien ja vastuuohjaajien, muiden aluekoordinaattoreiden, kaupungin, yhteistyökoulujen sekä asiakkaiden kanssa. Työparinasi alueella toimii iltapäivätoiminnan lähiesihenkilö.

Tarjoamme sinulle:

- Lämminhenkisen työyhteisön, jossa sitoudutaan toimimaan lapsen parhaaksi sekä

- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten hyvät työterveyspalvelut, ulkoilutakin, polkupyörä-, hieronta- ja sekä virike-edun. Katso lisää täältä.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Jätäthän meille hakemuksesi, tutustumme sinuun mielellämme!

Haluaisitko tietää lisää Pilkkeestä ja tavastamme toimia?

Lempeyden voima ei ole vain Pilke-päiväkotien slogan - se kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lue lisää siitä, mitä lempeyden voima meille pilkeläisille tarkoittaa.

- Pilke yrityksenä

- Pilke työnantajana

- Pilkeläisen uratarina

- Pilkkeen varhaiskasvatus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/iltapaivatoiminnan-koordinaattori-vantaa-ja-hyvinkaa/Z9LXrn