Tuotekehityskemisti, Trans-Clean Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Trans-Clean Oy on suomalainen teknokemian alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi pesuaineita
ammattikäyttöön. Yritys on perustettu 1991 ja valmistus ja tuotekehitys tapahtuu Järvenpäässä 10 hengen voimin. Myyntialueemme on koko Suomi. Tuotantomme on laajentunut kalustonpesuaineista suurkeittiöpesuaineisiin. Yrityksemme tekee jatkuvaa tuotekehitystä pesuainekoostumusten muuttamiseksi vähemmän ympäristöä kuormittaviksi. Tuloksena tästä yrityksellämme on sekä kaluston- että suurkeittiöpesuaineita, joille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Haemme joukkoomme innovatiivista kemistiä, joka vastaa tuotekehityksestä, tuotteiden laadun valvonnasta, tuotannon ja tuotekehityksen raaka-aineista, yhteydenpidosta viranomaisiin ja toimii tuotannon ja asiakkaiden tukena.
Työskentelet osana 10 hengen tiimiä toimitiloissamme Järvenpäässä. Toivomme, että olet motivoitunut erityisesti tuotekehitystä kohtaan ja olet valmis sitoutumaan yrityksemme tavoittelemaan jatkuvaan kasvuun.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää kemian alan korkeakoulututkintoa ja toivomme kokemusta tuotekehitystehtävistä ja osaamista pinta- ja kolloidikemiasta. Edellytämme suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista.

Yhteystiedot Lasse Herranen, 040 5325546
lasse.herranen@transclean.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lasse.herranen@transclean.fi