Johtava asiantuntija, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Palkkaus: 4255,83€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haasta itsesi ja tule tekemään merkityksellistä työtä Kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt johtavaa tietojärjestelmäasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen tilat-palvelun tilaomaisuusyksikköön.

Olet mukana kehittämässä tilat-palvelun prosesseja ja toimintaa kohti parempaa tiedonhallintaa ja tiedolla johtamista. Tehtäviisi kuuluu myös tilat-palvelun käytössä olevien rakennetun omaisuuden hallintaan liittyvien digitaalisten järjestelmien kehittäminen ja tuoteomistajan tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden työkokemus. Lisäksi tehtävässä edellytetään kehittämiskyvykkyyttä, valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen kiinteistönhallinnan tietojärjestelmistä ja prosesseista sekä raportoinnin ja tiedolla johtamisen ratkaisuista.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4255,83 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta 13.5.2024 klo 16 mennessä!

Jäikö jokin mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-02-53-23