Sairaanhoitaja, Saga Care Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ei sairaanhoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä?

Haemme nyt Saga Käpylinnan ryhmäkotiin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Millaista meillä on työskennellä?

Saga Käpylinnan palvelutalon yhteydessä on 23-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville. Käpylinnan ryhmäkodissa on viihtyisät ja esteettömät yhteiset tilat sekä turvallinen piha-alue ulkoiluun. Sijaitsemme rauhallisella alueella Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Haemme nyt sairaanhoitajaa Käpylinnan ryhmäkodin puolelle.

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä laadukkaan palvelun tuottamista asukkaillemme. Teet yhteistyötä asukkaiden lisäksi muun henkilöstön, omaisten ja sidosryhmien kanssa. Perushoidon lisäksi työnkuvaasi kuuluu kokonaisvastuu hoidon laadusta sekä lääkehoidosta. Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan koulutus, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshopparilla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Voit käyttää maksutta taloissamme saunaa, uima-allasta ja kuntosalia. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.

- Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 19.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä talon johtaja Armi Kuloheimo, p. 0505016186, armi.kuloheimo@sagacare.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sagacare.fi/jobs/4083201-sairaanhoitaja-saga-kapylinna-ryhmakoti