Yksikönpäällikkö Vantaa, Redo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
"Yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri on vahvasti läsnä koko organisaatiossa. Huipputyöpaikka!"
Asiakassuhteiden ammattilainen, haluatko työskennellä työympäristössä, jossa kehitysideoita kuunnellaan ja hierarkia on matala? Haluatko olla osana yritystä, joka on isossa roolissa asiakkaan tukena kriisin hetkellä? Miltä tuntuisi kuulua joukkoon, jossa työn yhtenä parhaista puolista nostetaan esiin työkaverit ja yhteishenki?
Meillä se onnistuu! Tervetuloa Redolle!
Redo on vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Suomessa tarjoamme laadukkaita palveluitamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Autamme asiakkaitamme vesi-, palo- kuin muidenkin vahinkojen sattuessa. Korjausrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin. Olemme valtakunnallinen toimija yli 30 toimipisteen ja 250 henkilön voimin. Olemme aidosti paikallinen yritys, johon voi luottaa, mutta jolla on valtakunnallinen verkosto käytettävissä. Tutustu meihin jo ennakkoon Redo.fi sivuilta
Oletko sinä tuleva Yksikönpäällikkömme?
Etsimme yksikönpäällikköä tukemaan ja vahvistamaan Redon liiketoiminnan kasvua. Yksikönpäällikkönä toimit merkittävässä roolissa oman tuotantoyksikkösi johtamisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta oman yksikön vetämisestä sekä asiakassuhteiden hankinnasta ja ylläpidosta. Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi osalta palveluiden sekä toimintatapojen kehittämisestä ja sovittujen muutosten toteuttamisesta. Katsomme eduksi rakennusalan koulutuksen esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Sopimusasiat sekä tulosvastuullisuus ovat sinulle jo tuttuja teemoja. Nautit erityisesti siitä, että pidät yksikkösi pyörät pyörimässä ja suuntaviivat selkeänä. Toimit yksikkösi työnjohtajien esihenkilönä. Henkilönä olet järjestelmällinen ja toteutat tuotannon johtamista suunnitelmallisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu sekä verkostoitumistaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi suullisesti sekä kirjallisesti.
Miksi valita meidät työnantajaksi?
Redolaiset tunnetaan hyvästä työstä. Tekemisemme ytimessä on ajatus, että osaava laadukas työ perustuu siihen, että jokainen osaa ja haluaa ottaa vastuun omasta työstään. Meillä johtamismallit tukevat sitä, että henkilöstö osallistuu aktiivisesti ja uskallamme hioa ja korjata toimintatapoja jakamalla kukin omaa osaamistamme ja näkemyksiämme. Luotamme osaamiseesi ja arvostamme ideoitasi ja palautetta. Kilpailuetumme on välitön yhteistyö, sillä huippusuoritus muodostuu aina yksilöiden välillä. Meillä onnistumisia tehdään yhdessä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa, toisiamme kannustaen sekä arvostaen.
Tule mukaan!
Hae osaksi meidän loistoporukkaamme jo tänään. Hakuaika umpeutuu 5.5.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja työ alkavat sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Työskentelyalueesi on Uusimaa. Lisätietoja tehtävästä saat: Antti Kirjavainen antti.kirjavainen@redo.fi tai puhelimitse 040 582 6699.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://redofi.attract.reachmee.com/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=184&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol