Varhaiskasvatuksen opettaja, Siikalatvan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siikalatvan kunnassa toimii neljä päiväkotia eri puolilla kuntaa. Työtehtävä sijoittuu alkuvaiheessa Vaarintalon päiväkotiin, mutta vuosittain sijoittuminen ratkaistaan lapsimäärien ja suunnitellun henkilöstörakenteen pohjalta. Siikalatvalla panostetaan varhaiskasvatuksen luotettavuuteen, toimivuuteen ja kehittymiskykyyn. Tule Siikalatvalle kasvattamaan tulevaisuuden ihmeentekijöitä tarjoamalla luovaa ja laadukasta pedagogiikkaa.

Edellytämme hakijoilta joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja työyhteisössä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus voi olla tarpeen siinä tilanteessa, mikäli työnsuorittamispaikka vaihtuu tai vaihtelua on myöhemmin. Siikalatvalla päiväkotien välinen yhteistyö on kehittämiskohteena, joten valittava henkilö pääsee verkostoitumaan myös oman päiväkodin ulkopuolelle muiden kasvattajien kanssa. Mikäli omaat kyvyn kohdata ihmiset niin työkaveri, lapset kuin perheet ammattitaidolla ja lämmöllä ja lisäksi olet ratkaisukeskeinen, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijan kelpoisuus vaatimus: varhaiskasvatuslaki (540/2018) §26/27. Hakijat, joilla on esiopetuskelpoisuus ovat ensisijalla.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisterinote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä.

Siikalatvan kunta on savuton kunta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Sii-02-1-24/fi_FI