Pintakäsittelijä, Biisoni Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme UH-Koneistukselle pintakäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen

Oletko motivoitunut ja ammattitaitoinen pintakäsittelijä, joka kaipaa uusia haasteita? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi mukavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa työskentelet yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Pintakäsittelijänä osallistut päivittäiseen työhön maalaamossa missä keskeisimmät työtehtäväsi tulevat olemaan tuotteiden esikäsittely, ripustus, ruiskumaalaus ja viimeistely. Teemme korroosionestomaalauksia pääsääntöisesti korkeapaineruiskua käyttäen ja toivommekin, että menetelmä on sinulle tuttu.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa ja työpaikkasi sijaitsee Oravaisissa.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimällämme henkilöllä on karttunut alan työkokemusta jo useammalta vuodelta tai olet suorittanut pintakäsittelyn opinnot. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä työkavereidesi kanssa, joten luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja kommunikointitaitoinen hyvä tyyppi. Pystyt työskentelemään myös itsenäisesti tarkalla työotteella taaten tuotteidemme laadun.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja pääset jakamaan ammattitaitoasi myös talon sisällä. Sinut perehdytetään työhösi ja rinnallesi saat koko työyhteisön tuen. Vakituinen työsuhde solmitaan ensin Biisoni Pohjanmaa Oy:n kanssa, myöhemmin sinulla on mahdollisuus siirtyä UH-Koneistuksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Laitathan siis hakemuksesi tulemaan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhdessä Biisonin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Johanna Palonevaan p. 050 595 2065 tai johanna.paloneva@biisoni.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/4096146-pintakasittelija-uh-koneistus-oravainen