Varhaiskasvatuksen sosionomi Pilke liikuntapäiväk, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen sosionomi?

Etsimme nyt Varhaiskasvatuksen sosionomia Pilke liikuntapäiväkoti Vauhtiniittyyn Vantaan Martinlaaksoon. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Pilke liikuntapäiväkoti Vauhtiniitty avasi ovensa tammikuussa 2023 upeissa, täysin uusissa tiloissa. Vauhtiniitty on kodikas kolmen ryhmän päiväkoti, jossa panostamme lämpimään vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön. Jokainen ryhmämme nauttii omista valoisista ja viihtyisistä tiloista, joissa oppimisympäristöt ovat suunniteltu huolellisesti. Tarjoamme inspiroivan ympäristön, jossa jokainen päivä on täynnä uusia mahdollisuuksia.

Päiväkodissamme on 1-5 vuotiaita lapsia ja lapsiryhmät jakautuvat pieniin, keskikokoisiin ja isoihin. Tiimikavereina sinulla on varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja.

Etsimme joukkoomme omistautunutta varhaiskasvatuksen sosionomia, joka haluaa vaikuttaa lasten elämään ja olla mukana rakentamassa tulevaisuutta. Meillä saat tilaisuuden loistaa ja kasvaa ammatillisesti. Tarjoamme tukea, koulutusta ja mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen, sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta varhaiskasvatuksen sosionomin työnkuvaa ja arjen käytänteitä.

Jos etsit merkityksellistä työtä ja haluat olla osa innostavaa työyhteisöä liikuntapainotteisessa päiväkodissa, lähetä hakemus 8.5.2024 mennessä! Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Odotamme sinulta / hallitset seuraavia kokonaisuuksia

- Sensitiivinen, johdonmukainen ja pedagoginen työote

- Hyvät tiimityötaidot

- Lapsen ja perheen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Perheiden riskien tunnistaminen - lasten ja perheiden palveluverkoston tunteminen, palveluun ohjaaminen

- Kulttuurisensitiivisyys ja yhteisöllinen osaaminen, eriarvoisuuden ehkäisy

- Kehittämismyönteisyys

Tarjoamme sinulle

- Arvostus ja kiinnostus uutta tehtävänkuvaa ja mukanaan tuomia mahdollisuuksia kohtaan

- Mahdollisuus kehittää varhaiskasvatuksen sosionomin työnkuvaa työn ohessa

- Laajat verkostot ympäri suomen, vertaistuki, työssäoppiminen

- Yhteistyömahdollisuudet eri oppilaitosten kanssa

- Täydennyskoulutus

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 SS:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Pilkkeellä tehdään hyvä päivä, joka päivä. Jos luit juuri itsestäsi, hae meille - olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme! Hae tehtävään viimeistään 8.5.2024.

Haluaisitko tietää lisää Pilkkeestä ja tavastamme toimia?

Lempeyden voima ei ole vain Pilke-päiväkotien slogan - se kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lue lisää siitä, mitä lempeyden voima meille pilkeläisille tarkoittaa.

- Pilke yrityksenä

- Pilke työnantajana

- Pilkeläisen uratarina

- Pilkkeen varhaiskasvatus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-sosionomi-pilke-liikuntapaivakoti-vauhtiniittyyn/Zz3bKl