Rakennusinsinööri, Worker Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MRP Risberg Oy on toiminut johtavana maanrakennusurakoitsijana vuodesta 1962. Täysin sertifioituna ammattilaisina teemme haastavia maanrakennushankkeita. Meitä tukee sitoutuminen huippuosaamiseen. Yhteistyössä asiakkaan kanssa varmistamme parhaat kustannustehokkaat ratkaisut. MRP Risberg Oy on saanut vuonna 2007 Rakentamisen Laatu RALA-PÄTEVYYDEN ja RALA-SERTIFIKAATIN 2010. Lue lisää https://www.mrp.fi/

Haemme MRP Risberg Oy:lle työmaainsinööriä johtavan maanrakennusurakoitsijan huippuosaajien joukkoon!

Työmaainsinöörinä tehtäviisi kuuluu sekä työmaatyötä että konttorityötä sopivassa suhteessa. Toimenkuvaasi kuuluu avustavat työnjohdolliset tehtävät, kuten esimerkiksi hankintojen valmistelu, perehdytykset ja laatudokumentointi. Toimit yhteistyössä työnjohdon ja työntekijöiden kanssa, joten tehtävässä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteen hiileen puhaltamista!

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tekniikan alan koulutusta kuten insinööri / rakennusmestari, sekä kokemusta rakennusalan työmaatason tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulla olevan hyvät, ajantasaiset tietotekniset taidot, sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen tai ruotsin kielen taito. Sinulla tulee olla myös mahdollisuus reissutöihin tarvittaessa, sillä toiminta-alue kattaa koko Pohjanmaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn (40 h / viikko) perinteikkäässä, alansa johtavan urakoitsijan joukossa osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvalla kilpailukykyisellä palkkauksella. Pääset työskentelemään vastuullisessa, monipuolisessa ja haastavassa tehtävässä, jossa sinulla on luja ammattilaisten tiimi taustalla tukemassa kehitystäsi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Mikko Aho 0400 588 289 tai mikko.aho@worker.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/61872853