Koulunkäynninohjaaja, Viherlaakson koulu, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Viherlaakson kouluun koulunkäynninohjaajaa valmistavalle luokalle. Valmistavalla luokalla opiskelle oppilaita, jotka ovat muuttaneet Suomeen lähiaikoina ja aloittavat koulupolun perusopetuksessa.

Viherlaakson koulu on yhtenäinen peruskoulu, jossa opiskelee noin 750 oppilasta kahdessa eri toimipisteessä toistensa läheisyydessä. Valmistavia luokkia Viherlaakson koulussa on kolme joista kaksi on yläkouluikäisille ja kaksi on alakouluikäisille. Työtä tehdään vahvasti työparityöskentelynä valmistavan luokan opettajan ja rinnakaisluokkien kanssa.

Koulun nimi ja osoite: Viherlaakson koulu, Kievarinraitti 1, 02710 Espoo.
Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Vähintään 21 h/viikko, jolloin palkka on 1230,06 €/kk. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavaa työotetta sekä kokemusta monikulttuuristen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta valmistavan luokan koulunkäynninohjaajan työtehtävistä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1040-24/fi_FI