Sosiaalialan ohjaaja, Puistolakoti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Töihin lastensuojeluyksikkö Keloon, Hausjärven Ryttylään

Haemme sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuoltoalan perus- tai AMK- tutkinnon omaavaa ohjaajaa Pienryhmäkoti Keloon Hausjärven Ryttylässä.

Pienryhmäkoti Kelo on erityisyksikkö 6-13 -vuotiaille huostaan otetuille lapsille. Tilat on räätälöity erityisesti vastaamaan pienten lasten tarpeita ja hoitoa. Kelossa on kaksi osastoa, joissa kummassakin on kuusi asiakaspaikkaa.

Pienryhmäkoti Kelo on osa Puistolakoti Oy:n lastensuojelun palveluita. Arvostamme kykyäsi työskennellä lasten parissa sekä monipuolista kokemusta lastensuojelutyöstä.

Näin Puistolakodin työntekijät kommentoivat:

"Meillä on työyhteisö, jossa on vahvuutena avoimuus, positiivisuus, joustavuus ja toisten huomioiminen. Esihenkilöiden jatkuva tuki ja huolenpito. Tehdään töitä lapsilähtöisesti turvaten terveellinen kasvu ja kehitys."

"Ehdottomasti hyvä, avoin ja toisia kunnioittava ja rehellinen työporukka. Huumori jokapäiväisesti arjessa ja tietysti lapset. Työn laaja monipuolisuus ja toimenkuva. Tämä työ vaatii ehdottomasti huumorintajua, suvaitsevaisuutta, toisen kuuntelua ja avoimuutta, sekä ehdottomasti positiivisuutta. Työntekijät ovat motivoituneita hoitamaan työnsä laadukkaasti, toimien omalla persoonallaan."

Puistolakodin arvot ovat positiivisuus, avoimuus, luottamus ja turvallisuus.

Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan ja kehittämään toimivaa työtiimiä, sekä lastensuojelun sijaishuoltoyksikköä, jossa lapsi on hoidon keskiössä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä hakemus.

Kirjalliset hakemukset sähköpostitse: hanna-kaisa.savolainen@puistolakoti.fi, ismo.pietilainen@puistolakoti.fi

Tiedustelut puhelimitse: Hanna-Kaisa Savolainen 041 3146 993, Ismo Pietiläinen 044 976 3925.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hanna-kaisa.savolainen@puistolakoti.fi