Yrittäjä, Lintusetti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
UNELMANA OMA VAATEKAUPPA ?

TEE OMASTA UNELMASTASI TOTTA JA TULE YRITTÄJÄKSI KANSAINVÄLISEEN SENIOR SHOP VAATEKAUPPAKETJUUN SAVONLINNA-JOENSUU ALUEELLE

Senior Shop on franchising-ketju, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1996 Ruotsissa. Tänään ketjulla on noin 40 vaatekauppayrittäjää Pohjoismaissa. Suomessa on toimittu jo yli 10vuotta ja meitä on tällä hetkellä 8 yrittäjää.

Ketjuyrittäjämme voivat itse valita työnsä luonteen . Työtä voi painottaa oman kiinnostuksen mukaan kauppoihin tai myyntipäiviin esim. yhdistyksissä ja senioritaloissa.

Yrittäjille tarjoamme alkukoulutuksen, budjetointi-ostotoiminnan ohjauksen, myynti- ja markkinointimateriaalit sekä Senior Shop konseptikäsikirjan. Ja tietysti jatkuvan tuen.
Franchising-yrittäjyyden hyöty korostuu siinä, että saat valmiiksi testatun ja toimivan konseptin käyttöösi.

Yrittäjän vuosi koostuu syksy- ja kevätmalliston myyntisesongeista. Työ on päivätyötä ja aktiivista työaikaa on noin 8 kuukautta vuodessa.
Senior Shop yrittäjän työssä on vaihtuvuutta ja voit vaikuttaa oman työviikon aikatauluihin. Sesongin uudet tuotteet tuovat vaihtelua ja pääset työskentelemään kansainvälisten merkkituotteiden parissa.

Kokemus vaatteiden kanssa työskentelystä on etu, mutta ei välttämättömyys.
Osaat ja haluat myydä!
B-ajokortti on tarpeen, sillä mukanasi kulkee oma yli 1000 vaatteen tavaratalo..

Tutustu yrittäjien kokemuksiin blogissa.
www.seniorshopsuomi.fi/rekrytointi

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää !
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@seniorshop.fi