Rakennuttajainsinööri, Katu ja viheralueet, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko infrahankkeista kiinnostunut osaaja? Innostutko uusista haasteista vaihtelevassa ympäristössä?

Sipoo on kasvava ja kehittyvä kaksikielinen kunta Helsingin läheisyydessä. Sipoon kunnan yhdyskunnan ja ympäristön toimiala tarjoaa kuntalaisille viihtyisän, turvallisen ja toimivan elinympäristön rakennuttamalla ja ylläpitämällä kunnallistekniikkaa ja toimitiloja, ohjaamalla ja valvomalla kunnassa tapahtuvaa rakentamista sekä koordinoimalla ja toteuttamalla kunnan investoinnit. Katu-ja viheralueet -yksikkö huolehtii mm. liikenneväylien, torien, puistojen ja leikkipaikkojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä metsien hoidosta.

Haemme innovatiiviseen työyhteisöömme uutta kehityshaluista ja innokasta

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ vakituiseen toimeen.

Rakennuttajainsinöörinä vastaat infrahankkeiden suunnitteluttamis-, rakennuttamis- sekä valvontatehtävistä sekä osallistut kaavahankkeiden ohjaamiseen ja yksikön toiminnan kehittämiseen.
Arvostamme hyvää suunnitteluttamis- tai rakennuttamisosaamista, työssä on mahdollisuus myös kehittää osaamistasi ja vahvistaa toista osa-aluetta kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävässä arvostamme tavoitteiden mukaista toimintaa ja tulosorientoituneisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä kunnassa sekä mielenkiintoisia, vaihtelevia projekteja.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa. Eduksi katsotaan julkisten hankintamenettelyiden ja tilaajavelvoitteiden tuntemus. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelusuhteen määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 3857,79€/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.5.2024 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai kotisivuillamme www.sipoo.fi/rekry Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/585871/fi_FI