Vuoropäällikkö baariin Helsingin keskustaan, Amiko Vantaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Menevää musiikkia, maistuvia juomia, iloisia tyyppejä ja ehkäpä tanssilattiakin. Tuleeko vastuunottaminen sinulta luonnostaan? Oletko yökyöpeli, jolle vauhdikas työ baaritiskin takana on se oma juttu?

Etsimme asiakkaallemme vuoropäällikköä Helsingin keskustaan, huippupaikalla sijaitsevaan yökerhoon. Työpäiväsi koostuvat muun muassa asiakaspalvelusta, baarityöskentelystä sekä baarin yleisen siisteyden ylläpidosta. Toimit samalla myös esihenkilöasemassa, ja pidät huolen siitä, että vuorovastuusi aikana homma toimii. Toivomme sinulta löytyvän jo aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä sekä baarityöskentelystä. Aiemman kokemuksen lisäksi tärkeää työssä on, että omaat hyvän asenteen ja kykenet ottamaan vastuuta työstäsi. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Työt sijoittuvat pääasiassa viikonloppuun perjantaille ja lauantaille aukiolojen mukaisesti klo 22.00 - 4.30 välille. Mikäli baarimikon tehtävät ja esihenkilöasemassa työskenteleminen ovat lähellä sydäntäsi, voisi tämä tehtävä olla sinulle juuri sopiva!

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme tekijä, lähetä hakemus meille mahdollisimman pian verkkosivuillamme amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme http://www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://amiko.likeit.fi/apply/71594864