Levytyökeskus- / laseroperaattori KJH-Comp Oy:lle, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme KJH-Comp Oy:lle levytyökeskus- / laseroperaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Liity ammattitaitoiseen ja kasvavaan työporukkaamme! Etsimme nyt osaavaa levytyökeskus- / laseroperaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen Härmään. Tämä on tilaisuutesi olla osa menestyvää KJH-Comp Oy:n tiimiä.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Odotamme sinulta:

-Metallialan koulutusta ja työkokemusta
   -Joustavuutta ja huolellisuutta
   -Hyvää kuvienlukutaitoa
   -Aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä

Tarjoamme sinulle:

-Pitkäaikaisen työsuhteen
   -Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
   -Nuorekkaan ja innostavan työilmapiirin
   -Kilpailukykyisen palkkauksen

Rekrytointia hoitaa Barona ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus myöhemmin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taavi Rantala Baronalta numerosta +358 50 478 7748 tai sähköpostitse osoitteesta taavi.rantala@barona.fi.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662650f24fcc4d001d6fcbe3