Nostoapuvälinetarkastaja (Certex Finland Oy), Temp-Team Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja. Certex Finland Oy kuuluu osaksi Axel Johnson Internationalin Lifting Solutions -ryhmää, joka koostuu 24 yrityksestä 17 Euroopan maassa. Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja. Palveluihimme kuuluvat myös lakisääteiset nostoapuvälineiden tarkastuspalvelut, teollisuusnostureiden määräaikais- ja käyttöönottotarkastukset sekä huollot ja korjaustyöt. Suomessa palvelemme asiakkaitamme 35 hengen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja sivutoimipisteemme Tampereella, Jyväskylässä sekä Vaasassa. Voit tutustua lisää meihin täältä: www.certex.fi/.

Tehtävänkuvaus

Haemme Certexin Service-liiketoimintoihin nostoapuvälinetarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle ja sen lähialueille! Työllistyt suoraan Certexin kirjoille osaksi heidän rentoa porukkaansa.

Nostoapuvälinetarkastajana työpäiväsi ovat hyvin vaihtelevia, sillä tehtäviisi kuuluvat mm. teollisuusnostureiden ja nostoapuvälineiden tarkastukset, erilaiset huollot tai korjaukset Certexin asiakkailla. Hoidat merkistä riippumatta asiakkaiden nostureita mm. kääntöpuomi ja siltanostureita, joten pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi ja kehittymään lisää. Pääset tekemään tarkastuksia koko Certexin tuotteistoon monipuolisesti. Työskentelet vastuullisessa roolissa, sillä hoidat asiakaskäyntejä ja tarkastuksia joko itsenäisesti tai työparin kanssa aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työtä tehdään pääasiassa neljänä päivänä viikossa ja yhtenä päivänä raivataan aikaa paperitöille ja asiakastapaamisten suunnittelulle.

Työajat sijoittuvat arkeen klo 7-16.30 välille ja viikonloput ovat vapaana. Tarkemmin päivän aikataulusi määräytyvät sinun ja asiakkaan aikataulujen mukaan. Joskus päiväsi voivat venyä kohteen mukaan, mutta pääsääntöisesti työ on hyvin säännöllistä.
Asiakaskohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja sen lähiseuduilla, mutta kohteita on myös Keski-Suomen alueella. Voit hakea tehtäväämme lähipaikkakunnilta, kunhan pääset kulkemaan Tampereelle.

Olisiko sinusta tehtäväämme?

Tärkeimmät edellytykset tehtävään ovat omatoiminen ote työhön ja asiakaspalveluasenne. Lisäksi odotamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Koulutuspohjana sinulla voi olla sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto. Toivomme heittäytymistä ja muuntautumista vaihteleviin päiviin sekä tiimityöskentelytaitoja. B-ajokortti on välttämätön tehtävään, mutta saat hyvin varustellun huoltoauton talon puolesta käyttöösi.
Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi tässä tehtävässä tarvitset ammattityökortteja, kuten työturvallisuus, tulityölupa, ensiapu ja trukkikortti. Certex kouluttaa sinut kaikkiin tehtävässä tarvittaviin ammattityökortteihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Service-tiimi koostuu rempseästä ja vankan kokemuksen omaavasta työporukasta, joiden kanssa on helppo tulla toimeen. Vaikka työ on ajoittain itsenäistä, kokoontuu tiimisi aina kerran viikossa yhteen pohtimaan, missä mennään. Tiimisi kokoontuu myös mm. erilaisten kehityspäivien yhteydessä.
- Työsuhde-etuina sinulle kuuluvat kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja lounasedut. Saat työpäiviin käyttöösi auton sekä nykyaikaiset ja kattavat työkalut. Lisäksi sinulla on puhelinetu.
- Kanssasi solmitaan vakituinen ja kokoaikainen työsopimus suoraan Certexin kanssa.
- Kuukausipalkkasi sovitaan kokemuksesi ja palkkatoiveesi mukaan, mutta kanssasi sovitaan aina kilpailukykyisestä palkasta.

Lisätiedot ja hakeminen

Näetkö jo itsesi osana Certexin porukkaa? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa - jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmään "Hae työpaikkaa" -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Käytämme soveltuvuusarviointeja osana prosessia, joten mikäli etenemme kanssasi tässä haussa, toivomme sinulta halukkuutta niiden suorittamiseen.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Caroliina Laamanen. Caroliina vastaa mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiin numerosta 040 536 8718 tai sähköpostitse caroliina.laamanen@temp-team.fi.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://temp-team.fi/avoimet-tyopaikat/nostoapuvalinetarkastaja-certex-finland-oy-376531