Varhaiskasvatuksen toimistosihteeri, Haminan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme

VARHAISKASVATUKSEN TOIMISTOSIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu mm. yksityisten päiväkotien palvelusetelin maksatus sekä kuntalisän hakemusten käsittely. Varhaiskasvatuksen toimistosihteerinä vastaat myös varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijoilta myös varhaiskasvatuksen tuntemusta. Eduksi luemme aiemman kokemuksen varhaiskasvatuksen järjestelmien käytöstä ja kyvyn ohjata myös muita järjestelmien käyttöön. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta. Kielitaitovaatimuksena on suomi ja englanti.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Vakituisesti täytettävissä viroissa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 6.5.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Lisätietoja tehtävistä antaa: varhaiskasvatuspäällikkö Tiina Palmola, tiina.palmola@hamina.fi. (ei tavoitettavissa 2.-3.5.2024)

Tule töihin Haminaan - maailmanluokan pikkukaupunkiin!

www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/haminan-kaupunki/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598519/fi_FI