Metsäalan tuntiopettaja, Äänekosken Ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Metsäalan opettajana vastaat opetuskokonaisuuksien hallinnasta tutkinnon osien vaatimusten mukaisesti, huolehdit metsänhoitotöiden teorian ja käytännön opetuksen toteuttamisesta sekä osallistut koneellisen puunkorjuun käytännön työn ohjaukseen ja laadunvarmistukseen. Opettajana sinulla on kyky pitää koulutuksen sisällöt opiskelijoille kiinnostavina ja osana tiimiä pohdit erilaisia pedagogisia ratkaisuja ammattitaitovaatimusten opettamiseen. Opettajan tehtäviin kuuluu lisäksi opiskelijoiden henkilökohtaistaminen, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen, näyttöjen arviointi sekä dokumentoinnista huolehtiminen. Osallistut myös opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen ja metsäalan koulutuksen kehittämistyöhön osana tiimiä.

Hakijoilta edellytetään

halua olla kehittämässä suomalaista metsäalan osaamista ja kouluttaa tulevaisuuden metsäalan osaajia
metsäalan kokonaistuntemusta -opetustyössä joutuu opettamaan tarvittaessa laajasti metsäalan ammatillisia sisältöjä, vaikka
        suuntautuvatkin työssään omaan osaamisalaan
alan tietoteknisten ohjelmistojen hallintaa, digitaitoja ja Office 365 osaamista
kykyä toimia tiimissä sekä erilaisten opiskelijoiden kanssa
hyviä ja myönteisiä vuorovaikutustaitoja sekä kannustavaa ja kehittävää työotetta
valmiutta käyttää englannin kieltä ammattiopetuksessa
C-ajolupaa ja ammattipätevyyttä
metsätalouden opettajalta käytännön työkokemusta puunkorjuusta ja metsänhoitotöistä sekä luonnonhoitotöistä sekä laatuasioista
        metsänhoidon sekä koneellisen puunkorjuun osalla

Eduksi katsotaan WoodForce-metsätietojärjestelmän käyttöosaaminen, käyttökokemus eri ajokonemerkeistä, mittalaite- ja ohjausjärjestelmätuntemus, opetus-, ohjaus- tai koulutuskokemus sekä Wilma, Peda.net ja Teams -ohjelmistojen käyttökokemus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen mukainen (986/1998) kelpoisuus. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES osio C). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote, joka ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi ja lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/POKE-01-11-24/fi_FI