Opettaja Siikajärven lastenkotiin, Go Strong Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei Opettaja, jos kaipaat vaihtelua työympäristöösi ja työtehtäviisi, hyppää uuteen vastuurooliin koululähtöisen lastensuojelun maailmaan lastenkodin opettajaksi!

Haemme moniammatilliseen työryhmäämme uuteen kokoaikaiseen rooliin opettajaa tai erityisopettajaa.

Go Strong Oy:n Espoon Siikajärven lastenkoti sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Nuuksion kupeessa, jonne työmatka taittuu sujuvasti autolla esim. Helsingin keskustasta noin 30 minuutissa ja Espoon keskuksesta noin 15 minuutissa. Bussilinja 244 kulkee Espoon keskuksesta perille 25 minuutissa. Siikajärven lastenkoti on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle. Lastenkodissa asuu tällä hetkellä 14 nuorta ja tulevaisuudessa uuden osaston myötä paikkoja on yhteensä 20 lapselle.

Siikajärven lastenkodissa eletään turvallista arkea, jota rytmittävät rutiinit, koulunkäynti, harrastukset ja toiminnalliset aktiviteetit. Koulunkäynnin tukeminen on tärkein menetelmämme sekä lasten toimintakyvyn mittari toiminnassamme. Lapset ovat tähän asti käyneet omissa kouluissaan ja koulupolut on räätälöity tiiviissä yhteistyössä koulujen kanssa.

Olemme päättäneet syventää koululähtöisyyttämme siten, että lapsillamme olisi mahdollisuus tarpeen ja tuen mukaan suorittaa opintojaan myös Lastenkodissa arkiviikkona oman opettajamme tuella ja opetuksella.

Lastenkodin opettajana vastaat arkiviikon opetuksen toteutuksesta sekä yhteistyöstä koulujen ja verkoston kanssa. Työhösi kuuluu sekä lastenkodilla opiskelevien lasten, että omissa kouluissaan opiskelevien lasten koulutyön koordinointi sekä tukeminen yhdessä osastojen työryhmien ja Go Strongin Johtavan erityisopettajan kanssa.

Go Strongin erityistason sijaishuolto koostuu työryhmien moniammatillisesta osaamisesta, koululähtöisyys -menetelmän toteuttamisesta sekä ammatillisen työotteen jatkuvasta kehittämisestä. Näiden menetelmien ohjaajina toimivat mm. psykologi ja erityisopettaja. Johdonmukaisuus, toistuvuus, suunnitelmallisuus ja yhdessä johtaminen ovat Go Strongin sijaishuollon laadun takeita.

Osana vakituista henkilöstöämme pääset kouluttautumaan jatkuvasti työtäsi tukevissa koulutuksissa sekä saat käyttöösi Liikuntaedun sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Katso videolta(https://youtu.be/eo6a8-sxWXc) tarkemmin työn arjesta!

Sinulla tulisi olla perusopetuslain mukainen opettajan tai erityisopettajan kelpoisuutta vastaava koulutus ja aikaisempi kokemus opetustyöstä.

Arvostamme kokemusta ja osaamista erilaisten lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Lastensuojelun ja sijaishuollon tuntemus antaa varmasti sinulle lisää varmuutta toimia uudessa tehtävässäsi.

Etsimme ammattilaista, joka haluaa kehittyä ja kehittää lastenkotimme uutta työnkuvaa oma-aloitteisesti. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit.

Työ alkaa 1.8.2024, mutta myös mahdollisuus joustavaan aloitusajankohtaan.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan mukaan palkkaluokka G26E (2929,30-3345,16) sekä kokemus- ja pätevyysperusteinen tehtävälisä (300-1000/kk) + mahdolliset ilta- ja muut lisät TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä (johtaja Neea Moilanen p. 041 445 5886 tai johtava erityisopettaja Janne Lemmetty p. 050 305 6662), niin keskustellaan lisää!

Go Strong Oy tuottaa moderneja ja laadukkaita lastensuojelupalveluita. Tuemme apua tarvitsevien lasten ja nuorten arkea heidän omista vahvuuksistaan käsin. Tavoitteemme on, että jokainen suorittaa opintonsa loppuun, työllistyy ja löytää unelman.

Laitospalveluiden lisäksi tuotamme matalan kynnyksen lastensuojelupalveluita #jotainmuuta -palvelukonseptimme mukaisesti. Arvojamme ovat positiivisuus, vastuullisuus ja päämäärätietoisuus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://gostrong.teamtailor.com/jobs/4082390-opettaja-siikajarven-lastenkotiin