Elektroniikkatyöntekijöitä, Adecco Finland Oy, Oulu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksemme tuleviin tarpeisiin reippaita ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ tuotannon monipuolisiin kokoonpanotehtäviin Haukiputaalle.

Tekninen tausta, kiinnostus elektroniikkaan ja aikaisempi kokemus tuotantotyöstä ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Sen lisäksi hyvä asenne ja motivaatio tehdä työnsä hyvin kantavat pitkälle.

Elektroniikkatyöntekijänä työskentelet välillä hyvinkin pienten komponenttien kanssa, joten sorminäppäryys ja huolellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työssä menestymiselle. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta osana isompaa tiimiä. Työ on pääsääntöisesti istumatyötä ja vaatii motivaatiota myös rutiininomaiseen, pikkutarkkaan työskentelyyn. Käsin tehtävän työn lisäksi työvälineisiisi saattavat kuulua myös pinsetit ja mikroskooppi.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, suomenkielentaitoa ja valmiutta työskennellä 3-vuorossa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ma-pe.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Työsuhde on määräaikainen syyskuun loppuun saakka, mutta työt voivat jatkua tämän jälkeen mahdollisuuksien mukaan. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukaan, TVR 3 11,05 €/h + lisät.

Haethan tehtävää 13.5.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Annukka Sulonen, Adecco, 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT: Elektroniikkatyöntekijä, elektroniikka, kokooja
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=60127214b5106539dd3ef9c0be05e6ed&jobboardsource=MOL