Laserleikkaaja Aimo Kortteen Konepaja Oy:lle, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme laserleikkaajaa asiakkaallemme Aimo Kortteen Konepaja Oy:lle Ylivieskaan.

Ylivieskassa sijaitseva Aimo Kortteen Konepaja etsii joukkoonsa laserleikkaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta tarvittaessa 2-vuorossa.

Tehtävässä vastaat metalli- ja teräsosien lasertyöstöstä, sekä nestauksesta/ohjelmoinnista. Tehtävien vaativuuden vuoksi toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työparina sinulla on kokenut ammattilainen ja koneena uusi Bystronicin kuitulaser. Ohjelmointi ja operointikokemuksen lisäksi edellytämme nykyaikaisen tuotannonohjausjärjestelmän käyttöä. Toivomme Sinulta kokemusta valmistavan teollisuuden parista, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työhön sekä oppimishaluista asennetta.

Työtehtävät alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja ensimmäinen työsuhde solmitaan 4kk määräaikaisena työsuhteena. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja huomioimme aiemman työkokemuksen. Palkasta sovitaan ennen työsopimuksen tekoa.

Tehtävään haetaan Eezyn järjestelmän kautta pikimmiten, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä 8.5.2024. Lisätietoja voit kysyä Eezy/Katariina Alanen, 050 5816 078.

?Aimo Kortteen Konepaja on erikoistunut rehuviljan käsittelyyn tarvittavien koneiden valmistukseen. Yritys on maailman johtava valmistaja kostean viljan murskesäilöntään sopivien myllyjen valmistajana. Yrityksen arvoissa korostetaan lupauksien, laadun ja luotettavuuden tärkeyttä, ekologisten arvojen huomioimista ja hyvää asiakaspalvelua."

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/519467756