TIG-hitsaaja Keravan Teräsmiehet Oy:lle, WorkPower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko ammattitaitoinen hitsaaja? Haluaisitko työskennellä tiiviissä työyhteisössä monipuolisten metallialan työtehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme Keravan Teräsmiehet Oy:lle TIG-hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Keravan Teräsmiehet on kotimainen metallialan yritys, joka on keskittynyt laadukkaiden ohutlevyosien ja kokonaisuuksien alihankintavalmistukseen. Yritys on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät hitsaten erilaisia ohutlevytuotteita. Hitsaat työssäsi TIG:llä alumiinia ja mustaa rautaa sekä osallistut tarpeen mukaan muihin metalliteollisuuden tehtäviin kuten esimerkiksi kierteiden tekemiseen ja kokoonpanoon. Työ on itsenäistä hitsaajan työtä, mutta työskentelet koko ajan työkavereidesi ympäröimänä. Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

Kokemusta ohutlevyjen hitsaamisesta
      Hyvää käsialaa hitsatessa
      Oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta
      Voimassa olevaa tulityökorttia

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa hitsauksen työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=100880742