Fysioterapeutti Saarenvireeseen, Tornion Sairaskotisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Saarenvireen kuntoutustiimiin fysioterapeuttia, jolle kuntoutus on sydämen asia. Pääset työssäsi ohjaamaan työ- ja eläkeikäisiä kuntoutujia niin yksilö- kuin ryhmäterapioissa. Järjestämme mm. lääkinnällistä kuntoutusta, veteraanikuntoutusta sekä Kelan TULES-kuntoutuskursseja. Käytössä on hyvät kuntoutumiseen suunnitellut tilat hoitohuoneineen, kunto- ja liikuntasaleineen sekä terapia-altaineen. Lisäksi on kuntoutumista tukevaa hyvinvointiteknologiaa käytössä mm. Lokomat kävelysimulaattori ja kädenkuntoutukseen mm. Armeo Spring.

Kuntoutustiimi toimii moniammatillisesti. Talossa meillä on lääkäri, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, kuntohoitaja sekä muita hoitotyön ammattilaisia. Saarenvire on Torniossa sijaitseva vuonna 1990 perustettu yksityinen hoito- ja kuntoutusyksikkö, jossa työskentelee n. 50 alan ammattilaista. Lisätietoja talosta www.saarenvire.fi.

Kelpoisuusehtona on laillistetun fysioterapeutin pätevyys (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä nro 559/1994). Geriatrisen ja neurologisen asiakkaan terapiaan erikoistuminen katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:N mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveen. Toimea täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marja.kivekas@saarenvire.fi