Sairaanhoitaja, Tyks Urologian osasto, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Oletko kiinnostunut kirurgisesta hoitotyöstä? Urologian osasto etsii vakituiseen tehtävään juuri sinua.

Urologialla hoidetaan aikuispotilaiden virtsaelinten sairauksia, joita esiintyy sukupuolesta riippumatta. Urologiset syöpätaudit muodostavat suurimman hoidettavan potilasryhmän. Teemme työtä moniammatillisesti ja olemme vuosien saatossa kehittäneet hoitokäytäntöjämme potilashoidon laadun parantamiseksi ja kehitämme niitä jatkuvasti. Se on yksikössämme sydämen asia. Hoidamme kirurgista hoitoa vaativia urologisia potilaita, kuten eturauhassyöpää, virtsarakkosyöpää ja eturauhasen hyvänlaatuisia vaivoja.

Työyhteisössämme on hyvä henki (voit soittaa tai laittaa viestiä hoitohenkilöstölle ja kysyä, yhteystiedot alla) ja jokainen saa olla sellainen kuin on. Meillä on käytössä työvuoroautonomia. Pyrimme mahdollisimman hyvin huomioimaan työyhteisössä erilaiset elämäntilanteet ja tukemaan niitä.

Lämpimästi tervetuloa osaksi työyhteisöämme!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-247-24/fi_FI