Koulunkäynninohjaaja, Sakarinmäen peruskoulu, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 26€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Haemme yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme koulunkäynninohjaajaa Sakarinmäen peruskouluun.
Sakarinmäen peruskoulu on yhtenäinen, vuosiluokat 1-9 kattava peruskoulu. Sakarinmäen peruskoulussa toimii 10 perusopetuksen luokan lisäksi yksi lähipalvelun erityisluokka, kaksi SLI-luokkaa, kaksi TOI-luokkaa (opetus toiminta-alueittain), yksi POY-luokka ja yksi valmistava luokka.

Sakarinmäen peruskoulu toimii samoissa tiloissa ruotsinkielisen Östersundom skolan sekä suomenkielisen ja ruotsinkielisen päiväkodin kanssa. Samassa monitoimirakennuksessa on myös Sakarinmäen lastenkirjasto, koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa sekä liikunta- ja vapaa-ajantoimintaa.

Koulunkäynninohjaajan työn tavoitteena on oppijan avustaminen ja tukeminen koulunkäynnin- ja oppimisprosessin eri vaiheissa. Koulunkäynninohjaajan tehtävään kuuluu tukea tarvitsevien oppilaiden ohjaaminen yleis- ja erityisopetuksen luokissa.
Koulunkäynninohjaaja palkataan 26h viikkotyöajalle. Tehtävä on osa-aikainen. Koulunkäynninohjaajan työsopimuksiin tulee 30 vrk:n kesäkeskeytys.Osa-aikaisen 26h/vko työsuhteen palkka on 1551,10 €/kk, lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät.
Koulunkäynninohjaajan kokonaistuntimäärä voidaan tarkistaa lukuvuosi kerrallaan koulun resurssin puitteissa koulun toiminta-ajaksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Koulunkäynninohjaajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäynninohjaajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-365-24