Kiertävä sairaanhoitaja, Attendo Oma, Pohjois-Sav, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi päivätyö arkisin, joka tuo mukanaan mukavaa vaihtelua sekä loistavat työkaverit! Palkkaus sisältää kiertävän työntekijän tehtäväkohtaisen lisän 250e/kk sekä maksamme verottoman kilometrikorvauksen työajoista. Tehtävä alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Olisitko juuri sinä tiimiimme sopiva kiertävä sairaanhoitaja? Voit olla vasta valmistunut sairaanhoitaja tai jo kokenut konkari. Pääasia, että teet työtäsi iloisella ja avoimella mielellä. Kiertävänä sairaanhoitajana tärkeää on joustavuus ja rohkeus tarttua toimeen.

Meillä on mukava ja rento kiertävien hoitajien tiimi ja oman tiimin lisäksi saat kuulua kiertoalueen Attendo-kotien tiimeihin.

Attendo Oma-tiimiläisten tehtävänä on olla aina siellä missä tarve on sillä hetkellä suurin. Työtehtävänäsi on siis sijaistaa Attendo-kotien sairaanhoitajien poissaoloja. Tällä hetkellä tarve on suurimmillaan kolmessa ikääntyneiden Attendo-kodissa; Kalliohovi, Portti ja Saaristo, joten työpanoksesi keskittyy näihin koteihin. Kiertoalueeseen kuitenkin kuuluu kaikki Kuopion ja Siilinjärven Attendo-kodit eri liiketoiminta alueilla; ikääntyneet, vammaispalvelut sekä mielenterveys-ja päihdepalvelut. Sinulle nimetään alueelta kotiyksikkö, jossa olet silloin kun sijaistukselle muualla ei ole tarvetta.

Työsuhde on kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva ja voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

- Sairaanhoitajan koulutus

- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

- Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

- Rikosrekisteriote yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa

- Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomenkielentaito

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

- Tyhy-päivät ja ilmainen kahvi/tee töissä

- Kattava työterveyshuolto

- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi 160/vuosi

- Henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle

- Työsuhdematkaetu 50/kk

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkan G22D 2557,85-2787,99 lisäksi maksamme 250 tehtäväkohtaista lisää sekä verottoman kilometrikorvauksen työajoista.

Lähetä hakemuksesi 12.5.2024 mennessä. Olethan nopea, sillä teemme valintoja jo hakuprosessin aikana ja palkkaamme tehtävään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy rohkeasti lisää!

Rekrytointikoordinaattori Jenna Niskanen

jenna.niskanen@attendo.fi, 044 494 2292
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4082913-kiertava-sairaanhoitaja-attendo-oma-pohjois-savo