Rahoitussuunnittelija, Helsinki, osa-aikatyö, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osa-aikaista rahoitussuunnittelijaa asiakasyrityksellemme Helsingissä. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun saakka. Työ jakautuu kolmelle päivälle viikossa, ja sinulla on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Jos sinulta löytyy ammattitaitoa ja asennetta monipuolisissa rahoituksen kirjanpidon ja kassahallinnan tehtävissä toimimiseen, tämä voi olla sinulle sopiva tilaisuus. Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Rahoitussuunnittelijana työtehtäviisi kuuluu rahoituksen kirjanpitoaineiston hallinta ja kuukausiraportointi. Lisäksi vastuullasi on rahoitusennusteiden laatiminen ja osallistuminen rahoituskierroksiin. Rooliin kuuluu myös rahoitussopimusten läpikäynti, likviditeetinhallinta ja lainojen uudelleenjärjestelyä. Tehtävän taustalla on uuden ERP-järjestelmän ja rahoitusjärjestelmän käyttöönottoprojekti. Järjestelmät ovat jo käytössä. Tulet osaksi kuuden hengen talous- ja rahoitustiimiä, johon kuuluvat talousjohtaja, Controller, rahoitusjohtaja ja muutama talouden Business Partner. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä ulkoistetun kirjanpidon kanssa.

Toivomme sinulta:

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta kirjanpidosta sekä soveltuva taloushallinnon tai rahoitusalan koulutus. Työskentelytyyliltäsi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Nautit tarkkuutta vaativista tehtävistä etkä pelkää rutiineja. Sinulla on myös hyvät organisointitaidot ja kyky edistää asioita itsenäisesti. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta ja kiinnostusta erilaisten järjestelmien käyttöön. Ymmärrys rahoitustuotteista on eduksi. Tehtävässä työskentelet sekä suomen että englannin kielellä.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Barona Finance Oy:n välille. Baronan työntekijänä sinulla on käytössäsi Baronan työsuhde-etuudet, kuten kattava työterveys sekä monipuoliset ostoetuudet.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 06.05.2024 mennessä Baronan hakukanavan kautta. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme ensimmäisten haastatteluiden osalta jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Julia Leppänen, puh. 046 922 7672, julia.leppanen@barona.fi.

Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten toimitathan hakemuksesi järjestelmämme kautta.

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662650f6474c04001d17afc0