Lähihoitaja, Saviria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, olisitko sinä meidän uusi työkaverimme Hermannin palvelukodissa, joka aloittaa toiminnan 1.7.2024. Tehtäväsi alkaa 15.6.2024.

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen sinua, joka olet kiinnostunut tulemaan heinäkuussa 2024 aloittavaan, kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan toimintaan ja toimintamalleihin, sillä olemme kehittymismyönteinen, uuden asumismuodon palveluja tuottava yhtiö.

Olemme yhteisöllinen asumisyksikkö. Tarjoamme ikäihmisille asiakaslähtöisesti palveluja. Yhteisöllisyys arjessa näkyy siinä, että asukkaat itse vilkkaasti kokoontuvat yhteisiin tiloihin ja hoitajana pystyt pysähtymään ja vaihtamaan ajatuksia asiakkaiden kanssa.

Meillä on kasvamassa hyvä työporukka, johon haluamme mielellään vielä sinut mukaan rakentamaan yhdessä hyvää työyhteisöä ja työpaikkaa.

Palkkaus: tes mukainen palkka

Päivittäinen työaika: klo 7-15 aamuvuoro, klo 13-22 välillä iltavuoro.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtäväkuvasta ja työpaikasta:
palvelukodin johtaja Anna-Mari Jantunen, anna-mari.jantunen@saviria.fi, puh. 050 420 3205.

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen: anna-mari.jantunen@saviria.fi. Haethan pian, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito, sekä työntekijän arvostus. Saviria Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen: anna-mari.jantunen@saviria.fi, täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä.
Annamme mielellämme lisätietoja tehtäväkuvasta ja työpaikasta. Olisitko sinä meidän yhteisöllisen
asumismuodon tiimiläinen?

www.saviria.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna-mari.jantunen@saviria.fi