Sairaanhoitaja, Saviria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, tule Saviria Oy:lle kehittämään yhteisöllisen asumisen ikäihmisten palveluja vasta aloittavaan palvelukotiin! Asiakkaille palvelukoti avautuu 1.7.2024. Tehtäväsi alkaa 24.6.2024.

Olemme kehittymismyönteinen uuden asumismuodon palveluja tuottava yhtiö, jossa ikäihmisille tarjotaan asiakaslähtöisesti palveluja.

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta, uudistumishaluista sairaanhoitajaa, jolla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä toimia tarvittaessa esihenkilön apuna kotihoidossa ja tukipalveluissa. Ensisijainen työskentelypaikka on Palvelukoti Hermannissa Vääksyssä, jossa tulee olemaan noin 40 asiakasta.

Tarjoamme uudentyyppisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto). Kotihoidon/esihenkilön tehtävät luetaan eduksi.

Palkkaus: Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta, palkkatoivomuksen otamme huomioon.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito, sekä työntekijän arvostus. Saviria Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen: anna-mari.jantunen@saviria.fi, täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä.
Annamme mielellämme lisätietoja tehtäväkuvasta ja työpaikasta. Olisitko sinä meidän yhteisöllisen
asumismuodon tiimiläinen?

www.saviria.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna-mari.jantunen@saviria.fi