Tekninen kiinteistönhoitaja, Kiinteistöhuolto J Rusanen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme teknistä kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Mitä toivomme sinulta? Arvostamme oman työn organisointikykyä, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävässä tarvitset työn tai opintojen kautta saatua LVI -osaamista, teknisten järjestelmien kuten toiminnanohjausjärjestelmän käytön tuntemusta, B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Mitä tarjoamme? Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja luotettavassa yhtiössä. Meillä saat perehdytyksen työhösi, mukavat työkaverit ja osaavan esihenkilön. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvälineet työsi tueksi sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.5.2024. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J. Rusanen on Varsinais-Suomen talousalueella toimiva palveluyritys, joka tuottaa kiinteistöjen omistajille ja toimitilojen käyttäjille luotettavia kiinteistönhoito- ja siivouspalveluja. Yritys on perustettu vuonna 1999.

Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkainamme ovat mm. taloyhtiöt, liikekiinteistöt, ravintolat, kaupat sekä erilaiset yritykset.

Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tekninen-kiinteistonhoitaja/Dbdb7Y