Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kokoonpanija, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työn tekemisestä? Etsimme henkilöitä elektroniikkakokoonpanotehtäviin Lahteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä siisteissä tuotantotiloissa. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi vastaavanlaisista tehtävistä.

Etsimme sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kokoonpanijoita asiakasyritykseemme Lahteen. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä sekä sähkö- ja elektroniikka-alan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa kokoat laitteita tai käytät erilaisia työkaluja.

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa, määräaikaisessa työsuhteessa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin. Hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen ja rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille viipymättä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66264c004fcc4d001d6f9298