Monipalvelutyöntekijä (puhtaanapito ja ruokapalve, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt monipalvelutyöntekijää huolehtimaan arjen sujumisesta kehitysvammaisten asuinyksikkö Uulaan!

Haluaisitko olla mukana luomassa arvokasta elämää Hyvän Mielen Kodissamme Oulussa? Kehitysvammaisten asukkaiden parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Hyvän Mielen Koti Uula

Hyvän Mielen Koti Uula (https://www.humana.fi/uula/) muodostuu uudesta upeasta päärakennuksesta, joka tarjoaa ympärivuorautista palveluasumista 17 asukkaalle, sekä kolmesta tukiasunnosta samaan pihapiiriin kuuluvassa erillisessä rivitalossa. Kodin suunnittelun lähtökohtana ovat olleet asukkaiden erityistarpeet. Uula on asukkaille turvallinen koti, jossa myös henkilöstön on hyvä työskennellä. Ensimmäiset asukkaat muuttivat Uulaan maaliskuussa 2023.

Monipalvelutyöntekijän työ Uulassa

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa monipalvelutyöntekijän työtä, jossa pääset tekemään vaihtelevasti ylläpito- ja perussiivoustehtäviä sekä ruokapalvelun perustehtäviä esim. ruoan lämmittämistä, salaattien sekä välipalojen valmistusta. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi ruokatilausten tekeminen ja ruokalistojen suunnittelu sekä muut ruoka- ja puhtauspalveluiden tehtävät kuten astiahuolto.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8.00-18.00 välille. Sovimme työn alkamisesta yhdessä kanssasi.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Yksikkömme vahvuuksia ovat voima ja halu ylläpitää hyvinvoivaa työyhteisöä. Lupaamme esihenkilön ja työkavereiden tuen sekä viihtyisän työympäristön.

Tämän lisäksi arkeemme kuuluvat:

- Uudet, viihtyisät ja työntekoa tukevat tilat

- Kattava työterveyshuolto

- Jopa 400 euron arvoinen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu

- GoByBike polkupyöräetu

- Yhteiset arvot: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo

Lue lisää Humanan edusta täältä! (https://ura.humana.fi/pages/miksi-hyvinvaikuttajaksi-humanaan)

Millaista työkaveria olemme hakemassa?

Odotamme sinulta keittiö- ja/tai siivousalan tutkintoa tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta hygieniapassia.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta ja sujuvia yhteistyötaitoja.

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Maaret Alavesa, p. 0406625597, maaret.alavesa@humana.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, täytä siis tietosi helposti hakulomakkeemme kautta.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme päivittäin 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4049699-monipalvelutyontekija-puhtaanapito-ja-ruokapalvelu-palvelukoti-uula