Lukion lehtori, opetettavat aineet englanti ja ra, Askolan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävänkuvaus:

Askolan kunnan osaaminen ja elämänlaatu -palvelualueella on haettavana lukion englannin ja ranskan kielen lehtorin vakinainen virka (nro 1263) 1.8.2024 alkaen.

Askolan lukiossa on noin 140 opiskelijaa ja 16 opettajaa. Lukio tarjoaa opiskelijoilleen laadukkaan opetuksen, monipuolisen kurssitarjonnan sekä vahvan yhteisöllisyyden ja kattavan yleissivistyksen sekä hyvät valmiudet jatko-opintoihin. Askolan lukio on hyvän hengen lähilukio, joka tarjoaa väylät kohti kansainvälisyyttä, korkeakouluja ja työelämää. Askolan lukion uusi koulurakennus valmistuu syksyllä 2025.

Englannin ja ranskan kielen opettajan tehtävien menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan oma-aloitteista ja reipasta asennetta, joustavaa ja opiskelijalähtöistä työskentelyotetta sekä kykyä saavuttaa opiskelijoiden luottamus. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta, hyvää tietoteknistä osaamista ja opetuksessa käytettävien sovellusten hallintaa.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 5.5.2024 klo 15 mennessä. Hakemukseen tulee skannata kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Askolan kunta on savuton työnantaja. Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598460/fi_FI