Lehtori, yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa lehtoriksi reippaaseen joukkueeseemme! Haemme Koulutuskuntayhtymä Tavastiaan Yhteiset tutkinnon osat ja aikuisten perusopetus -osastolle yhteiskunta- ja työelämäosaaminen -tutkinnon osan lehtoria (pois lukien työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen -, kestävän kehityksen edistäminen ja opiskelu- ja uraohjaus -osa-alueet) toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Tarjolla on monipuolinen työnkuva opettajana ja mahdollisesti kehittäjänäkin. Kelpoinen olet, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Opettajan työssä korostuvat yrittäjyyteen, työelämässä toimimiseen ja yhteiskuntaan keskittyvät sisällöt. Arvostamme pedagogista ymmärrystä ja käytännönläheistä, opiskelijalähtöistä otetta.

Työnkuvaan sisältyy myös YTO-vastuuopettajana toimiminen. YTO-vastuuopettajan tehtävään sisältyy oman vastuualan opiskelijoiden YTO-opintojen etenemisen seuraaminen ja YTO-asioista tiedottaminen sekä yhteistyö vastuualan ammatillisten opettajien kanssa.

Myös yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opintojen Moodle-verkkokurssien kehittäminen ja opettaminen sisältyvät työnkuvaan. Verkkokurssit on suunnattu itsenäisesti tutkinnon osaa tai osa-aluetta suorittaville opiskelijoille.

Lisäksi kehittäminen on keskeinen osa Tavastian YTOPK-osaston tehtäviä, ja haettavaan työhön sisältyy mahdollisesti tulevaisuudessa myös erilaiset kehittämis- ja hanketyöt.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelemme opettajatiimeittäin, joten yhteistyömahdollisuudet ovat hyvät, ja haussa olevassa tehtävässä korostuvatkin joustavuus sekä innovatiivinen ote.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.

Ennen työn aloittamista on esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä säädetään (504/2002). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 15.5.2024 kello 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee liittää hakemukseen.

LISÄTIEDOT

Koulutuspäällikkö Riikka Ollinkangas, puh. 050 440 0950, riikka.ollinkangas@kktavastia.fi

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tavastia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=414&jbid=8#login_form