Kuraattori, toimi, opiskeluhuolto, Raahe, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pääasiallinen toimipaikka on työsuhteen alkaessa Raahe (Vihanti). Tiimiin kuuluvat kokeneet ja ammattitaitoiset koulukuraattorit ja psykologit sekä terveydenhoitajat koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota Opiskeluhuoltolain mukainen koulukuraattorin työ on.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä opiskeluhuollon työssä sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti. Opiskeluhuollon kuraattorina olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu koulujen opiskeluhuollon eri ammattilaisia. Tehtäviisi kuuluu kuraattorin yksilökohtainen ja yhteisöllinen oppilashuoltotyö. Tavoitteenamme on tukea lasten kehitystä ja hyvinvointia yhteistyössä vanhempien, muun oppilashuollon ja henkilökunnan sekä koulun ulkopuolisten yhteistyökumppanien kanssa. Koulukuraattori tuo sosiaalialan osaamista ja näkemystä yhteisölliseen työhön ja lasten tukemiseen.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:ssä tai 8 §:n 1 momentissa tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittaminen. Lisäksi kelpoinen on henkilö, jolla on tehtävään soveltuva sosiaali- tai kasvatusalalle taikka käyttäytymistieteisiin suuntautunut korkeakoulututkinto. Koulutukseen tulee sisältyä tai sen lisäksi tulee olla suoritettuna 60 opintopisteen laajuiset korkeakouluopinnot, joiden tulee muodostua sosiaalityön yliopisto-opinnoista tai mainitun lain 8 §:n 1 momentissa tarkoitettuun korkeakoulututkintoon kuuluvista opinnoista. Toimitaan 1.1.2022 voimaan tulleen oppilas- ja opiskelijahuoltolain muuttamisesta (1146/2021) annetun siirtymäsäännöksen mukaan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598100/fi_FI