Siivoustyön esihenkilö, palvelumestari / Tampere, Lassila & Tikanoja Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus:

Lassila&Tikanoja

Työn kuvaus:

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta ja maailman vastuullisinta siivousta! Etsimme uutta vahvistusta siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Tampereelle, oletko se Sinä?

SIIVOUSTYÖN ESIHENKILÖ ELI PALVELUMESTARI TAMPEREELLE

Ydintehtävänäsi on toimia esihenkilön roolissa työntekijöiden ja asiakkaiden parhaaksi! Toimit tiimisi motivoivana ja kannustavana esimerkkinä arjessa, vastaten esihenkilötehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta. Huolehdit muun muassa resursoinnista, rekrytoinnista, perehdytyksestä, työn laadusta ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Asiakas kuuluu vahvasti osaksi työpäivääsi, eli pidät aktiivisesti yhteyttä sinulle nimettyihin asiakkuuksiin, huolehdit siivoustyön sujuvuudesta kohteissa sekä palvelun laadun kehittämisestä. Vastapainona on toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja Excelien parissa.

Jos sinulla on siis vahvat sosiaaliset taidot, hyvä ongelmanratkaisukyky, perustason IT-osaaminen sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito, tämä tehtävä saattaa olla juuri sinulle!

Miksi valita meidät?
  - Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa sinua autetaan ja tuetaan onnistumaan. Saat esihenkilön, joka on aina valmis sparrailemaan kanssasi ja varmistaa, että sinä saat loistaa omassa työssäsi!
  - Työympäristösi on takuulla mielenkiintoinen ja uutta opittavaa riittää pitkälle. Pääset toteuttamaan ja kehittämään toimintaa asiakaskohteissa pitkäjänteisesti, jonka myötä pääset näkemään työsi tulosta ja vaikuttamaan asioihin.
  - Olet erittäin merkittävässä roolissa asiakkaamme ja heidän asiakkaidensa ympäristön puhtauden ja siten turvallisuuden ylläpidossa sekä kehittämisessä.
  - Tukifunktiot ovat auttamassa sinua mm. talous-, HR- ja palkanlaskentaliitännäisten asioiden kanssa - lupaamme, että tässä talossa et jää yksin asioiden kanssa.
  - Lisäksi tarjoamme sinulle tavallista kattavamman työterveyshuollon sekä hyvin kattavan sairauskassan, joka korvaa muun muassa reseptilääkkeitä, erikoislääkäri- ja silmälasikuluja!
  - Lisäksi pääset mukaan matkallemme kohti vastuullisempaa siivousta: https://www.lt.fi/fi/vastuullinensiivous

Voisitko se olla Sinä?
  - Johtamiskokemus: Sinulta löytyy kokemusta esihenkilön tehtävistä entuudestaan, johdat työtä ja tiimiäsi ihmislähtöisesti, mutta jämäkästi luoden innostavan työilmapiirin.
  - Tausta: Katsomme eduksi siivousalan, tai vastaavasti toisen palvelualan työkokemuksen ja/tai koulutuksen. Meille tärkeintä on kuitenkin asenteesi!
  - Vahvat asiakaspalvelutaidot: Olet luontainen asiakaspalvelija ja kykenet kommunikoimaan ammattimaisesti ja selkeästi asiakkaiden kanssa eri kanavissa. Pystyt vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.
  - Kielivaatimukset: Työssä sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomen ja englannin kielellä.
  - IT-osaaminen: Hallitset perus IT-taidot ja yleisimpien MS Office-ohjelmistojen käytön.
  - Sillä menoa ja meininkiä välillä riittää, muuttuvat tilanteet eivät saa sinua hätkähtämään - päinvastoin etsit itse aktiivisesti ratkaisuja myönteisellä otteellasi!

Innostuitko? Niin mekin! Hae viimeistään ke 8.5.2024. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Toivomme saavamme uuden vahvistuksen aloittamaan työn mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat asiakasryhmän päälliköltä Emmi Ereniukselta pe 26.4. klo 13-14 tai pe 3.5. klo 9-10, p. +358 40 561 0897. Jos Emmi ei ensiyrittämällä vastaa, jätä viesti, ja hän soittaa sinulle takaisin.

Tervetuloa mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/42431408/fi_FI