Kaksi opettajaa luokanopetukseen, Imatran kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haettavat virkasuhteet ovat luokanopettaja ja luokanopetuksen päätoiminen tuntiopettaja. Tehtävät jakautuvat seuraavasti:
pääosin 6-luokan opetusta ja lisäksi käsityön kovien materiaalien opetusta
alkuopetusta ja lisäksi käsityön pehmeiden materiaalien opetusta

Mansikkalan koulukeskus toimii Suomen suurimmassa puukoulurakennuksessa Vuoksen rannan tuntumassa. Vuonna 2020 valmistuneessa koulukeskuksessa toimii päiväkoti, esikoulu, perusopetuksen luokat 1-9 ja Imatran yhteislukio. Perusopetuksen oppilaille on tarjolla musiikkipainotteista opetusta (luokat 3-9) ja liikuntapainotteista opetusta (luokat 7-9). Lukiossa on tarjolla kaksoistutkinnon suorittaminen ammattiopintojen kanssa, kansainvälinen IB-lukio ja urheiluakatemia.

Tutustu Imatran kouluihin työpaikkana www.imatra.fi/koulutyot.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työnkuvaasi.
Työntekijänämme saat myös
hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
ePassi-edun kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan
työsuhdepolkupyöräedun
mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vaikuttaa sen muotoutumiseen
mahdollisuuksia työkiertoon
perhemyönteisen työyhteisön
hyvät työnohjaus- ja valmennusmahdollisuudet
ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, joka on työssä jaksamista tukevaa ja kattaa myös tarvittaessa erikoislääkärin konsultoinnin
savuttoman työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan; luokanopettajan kelpoisuus. Tehtäviin valitaan ansioituneimmat ja työnantajan sopivimmiksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioimat henkilöt.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat huomioidaan.

Toivomme hakijalta erinomaisia työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja oppilaslähtöisten opetusmenetelmien käyttöä.

Valittujen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä käytävä erikseen annetussa määräajassa työhöntulotarkastuksessa. Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Käytämme määräaikaisissa virkasuhteissa koeaikaa, joka on korkeintaan puolet virkasuhteen kestosta.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 6.5.2024 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Kerrothan hakemuksessasi, mitä virkasuhdetta haet. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-06-33-24/fi_FI